Fazolkový salát s cuketou
Recept ještě nebyl hodnocenKřehké čerstvé fazolové lusky v kombinaci se sezónními mladými cuketami se budou výborně hodit ke grilovanému masu. Nebo můžete tuto skvělou letní kombinaci zeleniny…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Křehké čerstvé fazolové lusky v kombinaci se sezónními mladými cuketami se budou výborně hodit ke grilovanému masu. Nebo můžete tuto skvělou letní kombinaci zeleniny…
Zkuste rychlé a lehké jídlo, které připravíte ze sezónní zeleniny a koupených gnoccchi. Pečlivým dochucením a přípravou obohacenou o podlévání vínem a smetanou ke…
Zeleninových salátů není nikdy dost. Zvlášť v létě, kdy na dlouhé vaření není tolik chuti, ale čas jídla už se blíží. Lehký salát s masem tuňáka bude dílem pár minut a…
Pokud máte nadbytek paprik zkuste si je upéct a naložit do oleje. Ochucené česnekem a bylinkami jsou skvělým doplňkem ke grilování nebo jako chuťovka k pečivu. Dají se…
Lehké a rychlé letní jídlo připravíte podle našeho receptu. Stačí trochu dochucovadel a čerstvý plod lilku a výborný pokrm může za pár chvilek putovat na stůl.
Tento tradiční zeleninový sicilský pokrm, pojmenovaný po slavné opeře, si vás získá skvělou chutí, kterou tvoří opečený lilek a rajčatová omáčka, a doplňuje čerstvá…
Těstovinový salát je skvělé svěží jídlo, které hlavně v létě oceníme jako lehký oběd. Kromě těstovin do něj přidáme čerstvou zeleninu, vařená vejce a salát spojíme…
Taboulleh je salát oblíbený na Středním východě. Často se dělá kromě kuskusu i z bulguru. "Ten pravý", ale neexistuje. Je spousta variant, mohou se přidat například i…
Výborný kuskusový salát potěší milovníky hub, slaniny a sušených rajčat. Je rychle hotový, takže nestrávíte příliš času v kuchyni a můžete si jej dát i po studenu. Komu…
Pokud se vám v kuchyni sešly uvařené kroupy a houby, není nic jednoduššího než připravit kubu. Tento recept je obohacený o velkou dávku zeleniny, která pokrm velmi…
Tento salát je lehký a osvěžující pokrm, který spojuje chutě Středomoří a Blízkého východu. Jemný kuskus se dokonale snoubí s jemně kořeněnou cizrnou, krémovým…
Řecké křupavé zelí je vynikající lahůdka plná chuti. Tento tradiční řecký pokrm je připravován z kvalitního zelí, které je lehce marinované v pikantní směsi s olivovým…
Lahodné spojení lilků, sýra a rajčat si vychutnáme v tomto jednoduchém jídle. Chuť zeleniny ještě zdůrazníme ogrilováním a provoníme čerstvou šalvějí. Vše podáváme na…
Těstovinový salát je snadným a rychlým řešením obědu, svačiny i večeře. Porci oblíbených vrtulí nebo mašliček doplníme zeleninou a olivovým olejem. Chuť celému salátu…
Osvěžující a nenáročnou večeří v horkých letních dnech se zpravidla stává salát. Aby byl nutričně vyvážený, je potřeba zeleninu něčím doplnit. V případě tohoto salátu je…
I když tento pokrm vypadá složitě, opak je pravdou. Chuťově výrazné kapustové listy naplněné dietním krůtím masem, pečené na letní zelenině, ochucené česnekem a čerstvě…
Batáty jsou brambory, které mají netradiční nasládlou chuť, a tak se dají použít ke slaným i sladkým pokrmům. Připravte si tuto jednoduchou verzi batáty propečené…
Tento svěží a lehký oběd připravíme během chvilky a zaujme nás neotřelou kombinací citronu a špenátu, která se k těstovinám skvěle hodí, a stojí za ochutnání. Všechny…
Na žádné oslavě nesmí chybět bohatě obložené chlebíčky. V průběhu cuketové sklizně, můžete vašim hostům naservírovat netradiční chlebíčky s cuketovým květem, plněným…
Čerstvé papriky chutnají skvěle, ale pečením získají ještě výraznější chuť a navíc pěkně voní. Připravíme z nich výborný salát, ve kterém je doplníme čerstvým zelím,…
Velmi snadný způsob, jak připravit papriky, je naplnit je libovolnou náplní a poté ogrilovat. V tomto případě použijeme jako náplň mleté maso smíchané se smetanovým…
Jednoduché a svěží jídlo zaujme dobrou chutí i pěknými barvami. Navíc je do půl hodiny na stole. Vařená brokolice, opečený losos a cherry rajčátka k sobě dobře ladí a…
Carpaccio je oblíbený italský pokrm. Kromě klasické verze z hovězího masa můžeme vyzkoušet i tuto variantu, kterou připravíme z parmské šunky a podáváme s plátky žlutého…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Jak udělat z tvrdých rohlíků a oschlých koláčů zase čerstvé pečivo? Pomůže voda, mikrovlnka i papírová utěrka
Rané brambory nejsou nové brambory. Jedny z nich v ČR na poli neuvidíte, říká předseda Českého bramborářského svazu
Studentské jídlo před revolucí: Oběd v menze stával 2,60 Kčs, oblíbený byl i lančmít a na koleji frčely špagety s kečupem