LILEK - levný a rychlý
Recept ještě nebyl hodnocenTento všestranný pokrm můžete připravit během několika minut s minimálním počtem ingrediencí, ale s maximální chutí. S jemnou, krémovou texturou lilku a jeho schopností…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento všestranný pokrm můžete připravit během několika minut s minimálním počtem ingrediencí, ale s maximální chutí. S jemnou, krémovou texturou lilku a jeho schopností…
Tento recept na kuřecí prso s chilli fazolemi je ideální pro diabetiky, kteří chtějí jíst zdravě a chutně. Lehké kuřecí maso v kombinaci s pikantními chilli fazolemi je…
Tento vegetariánský pokrm si oblíbíte pro jeho bohatou chuť a jednoduchou přípravu, která využívá čerstvé sezónní suroviny, jako jsou lilky, cukety, rajčata a brambory.…
Různá pesta jsou v naší kuchyni víc a víc oblíbená. Osvěžující bazalkové pesto s parmazánem a česnekem můžeme doplnit dýňovými semínky, která jej nejen skvěle dochutí,…
Připravte si lehký pokrm, splňující požadavky bezlepkového i lowcarb stravování. Papriky zapečené se sýrem jsou lahůdka, ke které se budete rádi vracet. K tomu vše…
Tento klasický recept spojuje vrstvy jemně plátkovaných brambor s chutným mletým masem, které je dochucené cibulí, česnekem a aromatickým kořením. Vše je zapečeno v…
Řapíkaté rizoto z kuřecí polévky je dokonalým spojením dvou oblíbených jídel do jednoho chutného pokrmu. Využití kuřecího masa z polévky jako základu dodává rizotu…
Parmigiana, je klasický italský pokrm, který spojuje jemně smažené plátky lilku s bohatou rajčatovou omáčkou, voňavou bazalkou a rozpuštěným sýrem. Parmigiana se často…
Řecký plněný lilek Papoutsaki je tradiční pokrm, který v sobě nese autentické chutě Středomoří. Název "papoutsaki" znamená v překladu "malá botička" a odkazuje na tvar…
Topinková směs je výborný způsob, jak využít čerstvé letní suroviny a vytvořit lahodný a sytý pokrm plný chutí a vůní. Tento rustikální recept kombinuje jemnost cuket,…
Králičí karbanátky se sýrem jsou výbornou volbou pro všechny, kdo hledají zdravou a chutnou alternativu k běžným masovým pokrmům. Tento recept, speciálně přizpůsobený…
Zapečený lilek nebo cuketa je lahodný pokrm, který přináší vůni a chuť slunné Provence přímo na váš stůl. Tento jednoduchý, ale chutný recept spojuje jemně pečené plátky…
Zapékaný baklažán je pokrm, který vás zaujme svou bohatou chutí a jemnou konzistencí. Plátky baklažánu pečené do měkka se snoubí s chutí rajčat a vůní sýru, což vytváří…
Vychutnejte si rozmanitost domácí kuchyně s pokrmem z brambor, lilku, cukety a rajčat. Tento lahodný a voňavý hlavní chod s vůní šunky, může být obědem, večeří a hodí se…
Toto lehké a dietní jídlo je svěží, pěkné na pohled a plné dobrých chutí. Jednoduchý salát podáváme s restovaným kuřecím masem, opečenými plátky dýně hokaido a čerstvou…
Lahodný podzimní pokrm z pečené dýně a kuskusu, vhodný jako lehký oběd či večeře ocení nejen vegetariáni. Pečením totiž dýně získá dokonalou chuť a čerstvá máta jídlo…
Tradiční podzimní polévka z dýně hokaido vás příjemně zasytí a díky kari koření příjemně zahřeje. Existuje nespočet variací této výživné polévky, ale tento recept je…
Krémová dýňová polévka zaujme výraznou zeleninovou chutí. Servírujeme ji se zakysanou smetanou a dýňovým olejem. Zajímavým kontrastem k jemné krémové polévce jsou…
Lilek plněný žampiony a sýrem je skvělým nápadem na lehký a chutný oběd či večeři. Tato kombinace měkkého lilku, šťavnatých žampionů a rozpuštěného sýra vytváří lahodný…
Ratatouille s bylinkami je francouzská klasika, která vás okouzlí svou jednoduchostí a bohatou chutí. Tento pokrm plný čerstvé zeleniny, jako jsou rajčata, lilky, cukety…
Muffiny jsou zpravidla pečeny ve sladké verzi. Avšak tyto malé nadýchané košíčky můžeme upéct i naslano. Do základu těsta z mouky a vajíček přidáme drobné kousky…
Cuketové květy, obalené ve vejci a sezamovém semínku, jsou po osmažení pěkně křupavé. Uvnitř se skrývá dobrá náplň z mletého kuřecího masa. Plněné květy podáváme s pěkně…
Čas od času je fajn odlehčit a zpestřit svůj jídelníček. Nemusíte však hledat nějaké složitosti, stačí pár surovin, třeba jako červená řepa. Upečenou s bulgurovou směsí…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Marinovaná vejce na asijský způsob jsou netradiční chuťovkou vonící kořením. Příprava je snadná, stačí jen voda, čaj a koření
Aby měl beránek nejlepší formu. Podle čeho ji vybrat a kolik za ni zaplatíte?
Encyklopedie bylinek: Co sbírat o svatojánské noci a jak léčivky využít? Kapradí vás dovede k pokladu, třezalka ke klidu