Mořská štika s citronovo - bylinkovým máslem
Recept ještě nebyl hodnocenNejprve uděláme citronovo bylinkové máslo utřením všech surovin lžící v malé mističce. Přendáme na kousek potravinářské fólie, vytvoříme váleček a dáme ztuhnout do…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nejprve uděláme citronovo bylinkové máslo utřením všech surovin lžící v malé mističce. Přendáme na kousek potravinářské fólie, vytvoříme váleček a dáme ztuhnout do…
Kuřecí játra se vyznačují svojí velice jemnou chutí. Navíc obsahují spoustu vitamínů a minerálů. Jejich příprava je velice rychlá a tak za dvacet minut z nich můžete mít…
Kuřecí maso je skvělé svojí rychlostí tepelné úpravy. Pokud tedy chystáte oběd na poslední chvíli, inspirujte se zde. Kuřecí prsa naplňte mozzarellou, rajčaty a lístky…
Lilek je velmi chutný, zdravý a připravit ho můžeme na spoustu způsobů. V kombinaci s výrazným grilovacím kořením chutná skvěle. Po grilování ho ještě potřeme česnekem a…
Tradiční francouzský zeleninový pokrm, který proslavil zejména stejnojmenný film, pochází z okolí města Nice. Řeč je samozřejmě o zeleninovém ratatouille, které vás…
Osvěžující a lehký bramborový salát je skvělým samotným pokrmem, nebo přílohou k lehkému masu či rybě. Uvařené brambory doplní různá zelenina, třeba ředkvičky a hrášek.…
Snad nejoblíbenějším a nejčastěji používanou části z vepřového masa je panenka. Dobře připravená panenka je krásně šťavnatá a hodí se ke slavnostnějším obědu, či večeři.…
Snad nejoblíbenějším a nejčastěji používanou části z vepřového masa je panenka. Dobře připravená panenka je krásně šťavnatá a hodí se ke slavnostnějším obědu, či večeři.…
Snad nejoblíbenějším a nejčastěji používanou části z vepřového masa je panenka. Dobře připravená panenka je krásně šťavnatá a hodí se ke slavnostnějším obědu, či večeři.…
Výborné pečené masové kuličky s patizonem a dýní jsou rychle připravené a vynikající. Navíc při jejich přípravě spotřebujete případné zbytky zeleniny a masa z lednice.…
Na olivovém oleji osmahneme nakrájené cibule dozlatova a přidáme drcený kmín. Necháme trochu vychladnout.Do mísy dáme mouky, sůl, promícháme, přidáme droždí, zasypeme…
Do pomalého hrnce naskládáme kuřecí stehýnka. Smícháme kečup, pomerančový džus, cukr, vinný ocet, petrželku, worcester, česnekovou sůl a pepř.Směsí přelijeme stehýnka a…
Do mísy nasypeme všechno uvedené koření, nakrájenou cibulku, rozetřený česnek a zakápneme olivovým olejem. Přidáme na kostky nakrájenou krkovičku, osolíme, opepříme a…
Na kostičky nakrájenou kořenovou zeleninu a cibuli na másle restujeme, okořeníme. Do zeleniny naklademe naporcované kuře, pokapeme olivovým olejem a dáme péct. Podáváme…
Krůtí prsa nakrájíme na nudličky a orestujeme na rozehřátém oleji. Když je maso zlatavé, vyjmeme je a dáme bokem. Na výpeku orestujeme papriku nakrájenou na nudličky,…
Na masovém mlýnku pomeleme cibuli, poté i uvařená vychlazená drůbeží jatra, přidáme utřený česnek, rajčatový protlak, olivový olej, bylinky,čerstvý pepř a sůl podle…
Z kohouta uvaříme silný vývar, což trvá asi 2 hodiny v papiňáku. Do vývaru nakrájíme maso z prsou a zavaříme zeleninu a bylinky. než zelenina změkne, tak si připravíme…
Kvašená zelenina dnes zažívá boom na celém světě a u nás je touto super potravinou hlavně kysané zelí. Velmi jednoduchým způsobem si můžete tuto vitamínovou bombu podle…
Tataráček z lilku a sušených rajčat je lahodný vegetariánský pokrm plný bohatých chutí a výrazných ingrediencí. Skvělá volba pro předkrm nebo lehkou večeři, která vás…
Řízky mezi mikrotenem naklepeme, poklademe libečkem, plátky anglické a salámu. Přidáme 1/4 vajíčka, špalíček Nivy ,uzeného sýru a Horal. Zavineme a fixujeme…
Ingredience smícháme a necháme těsto vykynout asi 40 minut na teplém místě. Těsto rozdělíme na dvě poloviny a z každé vyválíme tenkou pizzu (okraje vyvýšíme), kterou…
Středně velké brambory oloupeme a nakrájíme na asi 1 cm silné plátky. Namažeme si plech sádlem a dukátky pokládáme těsně vedle sebe tak, aby se nepřekrývaly. Rozpálíme…
Bažantí stehýnka pečlivě odblaníme a zbavíme nežádoucích kousků popř. tuku a zbytků opeření.Omyjeme, naskládáme do mísy, osolíme, zalijeme olivovým olejem a necháme…
1. Lososa nakrájet na tenké plátky (sousta) a dát do misky se šťávou z limetky, solí, pepřem, koprem a 1 lžící oleje. Alespoň na hodinu do lednice, občas ho otočit. 2…