Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Olej olivový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Oblíbená Minestrone

Oblíbená Minestrone

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na oleji si rozpálíme cibuli nakrájenou na hrubo. Přidáme zeleninu nakrájenou na kolečka (řapíkatý celer, mrkev a pórek). Dusíme asi 10 minut, do směsi přidáme…

Ledvinky na hříbkách

Ledvinky na hříbkách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Ledvinky si připravíme jak jsme kdo zvyklí a nakrájíme si je na kousky. Na stejně velké kousky nakrájíme hříbky, cibuli nadrobno a pórek na proužky. V kastrůlku si…

Bibinka

60 min

Adamova žebra-kosti

Adamova žebra-kosti

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Z oleje, koření a rozetřeného česneku uděláme marinádu, kterou potřeme žebra a pokud můžeme, necháme je přes noc v lednici.Posypeme celým kmínem a pečeme ve vyhřáté…

Aljašská treska pečená s bramborami

Aljašská treska pečená s bramborami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uvaříme malé brambory ve slupce (asi10 minut). Nakrájíme kapii na kousky, brambory scedíme a dáme na plech vyložený pečicím papírem. Přidáme nakrájenou kapii. Postříkáme…

mojetara

75 min

Salát z čínského zelí

Salát z čínského zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

čínské zelí nakrouháme, mrkev nastrouháme na hrubo, okurku, rajčátka nakrájíme na menší kousky a cibulku nadrobno. Nakonec osolíme, opepříme a pokapene olivovým olejem.

JitkaR

25 min

Polévka z pečeného patizonu

Polévka z pečeného patizonu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Patizon rozkrájejte na přibližně centimetrové plátky. Pokud máte patizony mladé, je kůže patizonu měkká a nemusíte je loupat. Pokud máte větší kousek, tak je oloupejte.…

Simply Food

160 min

Soparnik

Soparnik

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Z mouky, vody, soli a oleje vypracujte pružné těsto, které rozdělte na dva díly a nechte 15 min odpočívat. Mangold nebo špenát očistěte, odstraňte větší řapíky a…

Simply Food

60 min

Soparnik

Soparnik

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Z mouky, vody, soli a oleje vypracujte pružné těsto, které rozdělte na dva díly a nechte 15 min odpočívat. Mangold nebo špenát očistěte, odstraňte větší řapíky a…

Simply Food

60 min

1 30 31 32 33 34 307