Vepřová játra - luxusní
Recept ještě nebyl hodnocenČasto se stává, že nesprávný postup přípravy dokáže jídlo prakticky zkazit, přestože používáme dobré ingredience. U jater to platí dvojnásob. Když vepřová játra…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Často se stává, že nesprávný postup přípravy dokáže jídlo prakticky zkazit, přestože používáme dobré ingredience. U jater to platí dvojnásob. Když vepřová játra…
Vepřovou panenku odblaníme a rozkrojíme na 2 stejně velké válečky. Oba válečky opepříme čerstvě mletým pepřem, namažeme olejem a dáme minimálně na 1 hodinu do lednice…
Svíčkovou s knedlíkem, jedno z nejznámějších a také nejoblíbenějších jídel české kuchyně, nemusíme vždy připravovat pouze z hovězího masa. Špikovaná vepřová plec je…
Ve studených, pochmurných dnech přijde vhod chutná polévka, která zahřeje a zasytí. Poctivá zelňačka s vývarem z uzené kosti a kousky uzeného masa je zjemněná zakysanou…
Připravit přírodní řízek není složité, ba naopak to zvládne i začátečník. Zvenku opečené dozlatova, uvnitř šťavnaté, přesně takové maso chcete. Pokud jako přílohu…
Hovězí maso řádně prošpikované výbornou slaninou jsou základem tradiční pečeně. O dochucení se v tomto receptu skvěle postarají čerstvé papriky a rajčata. S přílohou v…
Poctivý soukenický řízek podle ČSN si nyní můžete podrobného postupu připravit i doma. Jemně mleté vepřové masíčko ve směsi zjemněné mlékem stačí vytvarovat do podoby…
Poctivé, domácí a neotřelé. Připravte plněné papriky stejně dobře, jako je dělala vaše babička nebo maminka. Nakupte mleté maso, skočte na zahrádku pro papriky a…
Pokud hledáte inspiraci na snadnou večeři, připravenou během chvilky, vyzkoušejte recept na krémové těstoviny s kuřecím masem. Jsou krásně barevné, chutné a podle tohoto…
Hovězí plátky na houbách jsou skutečně svátečním obědem. Voní lesem, kmínem a poctivou českou kuchyní. Stačí k nim připravit dušenou rýži a dopřát masu dostatečný čas v…
Jídlo které zbožňují nejen děti, ale i dospělí, to jsou palačinky. Jeden z nejsnazších receptů, který zvládne jakýkoliv začátečník a jejich sladká náplň se dá v podstatě…
Pokud vám zbylo několik bílků a nechcete je dávat do mrazáku, upečte z nich lahodný moučník, na kterém si pochutná celá rodina. Elegantní bábovka vonící po oříšcích…
Snadná, rychlá a výživná večeře, kterou zvládne i naprostý začátečník. Brokolice patří k nejzdravějším druhům zeleniny a v této podobě bude rozhodně chutnat i dětem.…
V tomto receptu se snoubí naprosto dokonalá kombinace dušeného hovězího masa, česneku a hořčice. Šťavnaté hovězí na česneku podáváme nejlépe s kynutým či karlovarským…
Copak tady tak nádherně voní? No přeci náš jablečný koláč s ořechy. Upečte si ho podle jednoduchého receptu. Je to výborný vláčný moučník, na kterém si pochutná celá…
Přestože z nabídek restaurací dnes již ledvinky téměř vymizely, u mnoha pamětníků jsou oblíbené dodnes. Mají-li chutnat výborně, je potřeba je důkladně očistit. Poté už…
Silný vývar a dobře udělaná cibulová jíška jsou základem lahodné paprikové omáčky, která se skvěle pojí s vařeným slepičím masem. Můžete si být jisti, že milovníkům…
Tradiční znojemskou omáčku s hovězím masem jistě znáte, ale už jste zkoušeli variantu s masem vepřovým? Příprava je podstatně rychlejší, ale chuť zůstává skvělá. Jako…
Chystáte se připravovat řízky a bramborový salát? Zaexperimentujte a vyzkoušejte tuto verzi bramborového salátu bez majonézy. Bramborový salát je doplněn octovo-olejovou…
Z osvědčeného domácího taženého těsta vytvoříme jablečný štrúdl jedna báseň. Klasické těsto překvapí svou chutí a vláčností. Jablečný závin podle tohoto receptu se…
Legenda mezi stánkovými dobrotami, kterou si hravě můžete vyrobit i doma. Pokud vás honí mlsná a máte na ně chuť, vyzkoušejte je podle tohoto receptu. Skvěle chutnají…
Také milujete oříšky v karamelu? Pojďte si je s námi udělat podle tohoto jednoduchého receptu, který s trochou šikovnosti zvládne každý. Postačí ořechy, cukr a troška…
Jemné a zdravé králičí maso je na pečení vynikající. Protože má opravdu velmi nízký obsah tuku, musíme k jeho přípravě přistupovat opravdu citlivě, abychom ho nevysušili…
Recept na vepřovou pečeni s podrobným postupem by měli zvládnout i méně zkušení kuchaři. Lákavé libové maso vepřové pečeně je třeba upéct správně, jen tak zůstane…