Pikantní bůček s houbami
Recept ještě nebyl hodnocenCibuli a česnek nakrájíme na drobno. Maso nakrájíme na větší kousky, žampiony a feferony na menší.Rozpustíme sádlo a cibuli opečeme hodně do hněda, ale nespálíme.Přidáme…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Cibuli a česnek nakrájíme na drobno. Maso nakrájíme na větší kousky, žampiony a feferony na menší.Rozpustíme sádlo a cibuli opečeme hodně do hněda, ale nespálíme.Přidáme…
Kuřecí křídla pro opravdové gurmány. Marináda z jednoduchých a dostupných ingrediencí spolu s kuřecím masem tvoří dokonalou kombinaci chutí a vůní. Můžeme je připravit v…
Jemná vepřová panenka a pestrá směs křupavé zeleniny inspirovaná asijskou kuchyní. Toto jídlo je jednoduché, lahodné a navíc ho připravíme velmi rychle. Podáváme ho…
Maso nakrájíme přes vlákno na tenké nudličky. Cibule rozpůlíme, sloupneme a nakrájíme na klínky. Žampiony očistíme a nakrájíme na třetiny (malé na poloviny). Můžeme…
Plátky krkovičky jemně naklepeme, osolíme je a opepříme. Nakrájíme na nudličky.V misce smícháme sušenou bazalku a olej, nudličky masa vložíme do misky a promícháme,…
Jednoduchý a podrobný návod jak si poradit s náplní a balením rýžových závitků. Podle těchto pokynů zvládne připravit oblíbené závitky i naprostý začátečník. Jen je…
Jednoduchý a podrobný návod jak si poradit s náplní a balením rýžových závitků. Podle těchto pokynů zvládne připravit oblíbené závitky i naprostý začátečník. Jen je…
Uzená vepřová žebírka pečeme v troubě potřená výbornou marinádou ochucenou medem, sójovou omáčkou, pivem, hořčicí a sladkou chilli omáčkou, která ke sladké chuti dodá…
Žebro rozseknu podélně, potom na šířku, aby vznikly 4 pásky a důkladně do nich vetřu směs soli s cukrem, proložím na plátky nakrájeným česnekem, zabalím do potravinářské…
Do misky nakrájíme na nudličky maso, přidáme na kousky rozkrájené broskve, šťávu z broskví a vodu, na kostičky nakrájenou papriku, sojovou omáčku, prolisovaný česnek,…
Všechny ingredience na marinádu smícháme. Předehřejeme troubu na 180-200 stupňů.Křídla překrojíme v kloubu na dva kusy. Špičatý konec nepoužíváme (dávám ho do vývaru)…
Kuřecí játra důkladně očistíme, propláchneme ve studené vodě a necháme důkladně okapat. Mezitím oloupeme a na půlkolečka nakrájíme cibuli.Na pánvi rozpustíme sádlo, na…
Maso nakrájíme na tenké plátky nebo nudličky. Osolíme, opepříme a posypeme zázvorem. Stačí jen na špičku lžičky. Posypeme moukou a maso obalíme.Do pomalého hrnce dáme…
Porce lososa osolíme, opepříme, zakapeme citrónem a posypeme koprem.Poklademe máslem, vložíme do trouby rozehřáté na 250°C a pečeme 10-15 minut (podle velikosti a výšky…
Pokud s čínskou kuchyní začínáte, zkuste uvařit napřed jednodušší jídla. Toto ocení především milovníci pikantních jídel. Na oleji minutkově připravené orestované…
Veky podélně rozkrojíme(8 kousků).Na oleji zapěníme cibuli,přidáme na kostičky houby a s dvěma lžícemi vody dusíme do měkka.Posolit,trochu kmínu a sojová omáčka…
Topinkové směsi jsou velmi oblíbené, zejména ty pikantní masové. Ovšem tuto cuketovou směs si zamilujete ještě více. Výborná jak na topinky, tak i pod maso nebo ji lze…
Vše na marinádu smícháme v misce. Maso nakrájíme na nudličky a promícháme s marinádou. Na rozehřátem oleji opékáme a po chvíli přidáme pórek. Opékáme do změknutí masa.
Těstoviny uvaříme v osolené vodě doměkka a slejeme. Než se těstoviny uvaří, nakrájíme zeleninu a sýr na drobné kostky, smícháme s majolkou, zakysankou, utřeným…
Hledáte rychlý a chutný recept na oběd či večeři? Vepřové nudličky s nudlemi a zeleninou jsou ideální volbou. Tento pokrm spojuje šťavnaté kousky vepřového masa s…
Koření dáme do hmoždíře a podrtíme, přidáme olej, zázvor a česnek, uděláme takovou kašičku, kterou dáme do misky s masem a promícháme, přidáme sójovku a necháme odležet.…
Uděláme směs z koření, sójovky, oleje a medu, žebra v ní důkladně obalíme a necháme marinovat alespoň do druhého dne. Druhý den pečeme na 150°C cca hodinu a půl, dokud…
Maso smícháme s vejcem, solí, pepřem, strouhankou a polovinou nakrájené cibule. Z masové hmoty utvoříme malé kuličky o průměru 2-3 cm, dáme je zprudka opéct na hlubší…
Vepřové kotlety na slanině s bylinkami jsou bohaté na chuť a dokonalým spojením vepřového masa, aromatických bylinek a šťavnaté slaniny. Tento recept nabízí skvělou…
Pytlácký točenec: Šťavnatá vepřová rolka plněná lehce pikantní voňavou směsí je plná chutí
Holka u plotny radí: Křehké jablečné rohlíčky obalované ve vanilkovém cukru provoní celý dům a velmi snadno se připravují
Kávové dezerty: Dokonalé tiramisu vyžaduje správné suroviny. Jak na mraženou granitu?