Houby tak trochu po asijsku
Recept ještě nebyl hodnocenHouby můžeme připravit na spoustu způsobů, jedním z nich je například tato pikantní houbová směs v asijském stylu. Doplníme je sójovou omáčkou, chilli a zázvorem.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Houby můžeme připravit na spoustu způsobů, jedním z nich je například tato pikantní houbová směs v asijském stylu. Doplníme je sójovou omáčkou, chilli a zázvorem.…
Jemné kuřecí maso skvěle doplní výrazná marináda s česnekem, zázvorem, medem a špetkou chilli. Maso se v ní musí nechat dostatečně dlouho odležet a zbylou marinádou jej…
Kuřecí stehna umyjeme, osušíme, nasolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na kolečka, šalotku na drobno, žampiony na plátky, kapii a sušená rajčata na proužky, jeden česnek…
Opravdu šťavnatá grilovaná krkovička, to je to pravé maso pro pravé chlapy. Klíčem ke správné chuti a křehkému masu je dostatečně dlouhá doba marinování v dobře…
Tradičním pouličním občerstvením na Balkáně je pljeskavica - grilovaná placka z mletého masa. Obvykle se podává v housce s ajvarem. Na přípravě není nic složitého, vše…
Jestli váháte, co uvařit k obědu, vyzkoušejte tato výborná pečená kuřecí stehna plněná plátky šunky a dušenými žampiony. Podávejte je s jednoduchou omáčkou z výpeku,…
Ať již k tilapii přidáte jako přílohu jasmínovou rýži, nebo batátové pyré věřte, že si pochutnáte. Dokřupava opečená ryba s asijskou omáčkou bude lahodná a vcelku lehká…
Ať již k tilapii přidáte jako přílohu jasmínovou rýži, nebo batátové pyré věřte, že si pochutnáte. Dokřupava opečená ryba s asijskou omáčkou bude lahodná a vcelku lehká…
Vepřová krkovice se výborně hodí na pečení na jakýkoli způsob. Tyto plátky krkovičky, naložené v pikantní marinádě s česnekem a cibulí, pomalu pečené doměkka, se doslova…
Tofu i celé tohle jídlo je skvělé v tom, že je hodně variabilní. Nemáte některou z uvedených ingredienci? Nevadí! Prostě ji vynechte nebo nahraďte něčím oblíbenějším.…
Tofu i celé tohle jídlo je skvělé v tom, že je hodně variabilní. Nemáte některou z uvedených ingredienci? Nevadí! Prostě ji vynechte nebo nahraďte něčím oblíbenějším.…
Drůbeží játra jsou levná, dobrá a plná vitamínů. Připravíme je velmi snadno. V kombinaci se zelenými fazolovými lusky a hráškem budou na talíři vypadat pěkně a chutnat…
Z krůtího masa můžeme připravit mnoho výtečných pokrmů. Třeba i takovou masovou směs po uzenářsku. Ke kouskům krůtího masa přidáme ještě klobásu, uzené maso a žampiony a…
Kuře Fruala Froo, to je velice jednoduchý pokrm z jednoho pekáčku. Díky marinování budou kuřecí stehna krásně šťavnatá a křehká. Na mase, pečeném společně se zelím, si…
Nemáte v blízkosti asijské bistro a máte chuť na jídlo s trochou exotické chuti? Nevadí, variaci jednoduchých asijských nudlí můžete pohodlně připravit i doma. Stačí…
Cuketová sezona je zde a vy již jistě hledáte jak tuto zeleninu upotřebit v kuchyni. Předem marinovaná cuketa, připravená na grilu je zajisté tou správnou volbou. Cuketa…
Šťavnatou směsí kuřecího masa a zeleniny, vylepšenou žampiony a podávanou s oblíbenými těstovinami, potěšíte své blízké. Příprava vám nezabere mnoho času, ale výsledek…
Indická kuchyně je plná pikantních chutí, zajímavých vůní a pestrých barev. Kuřecí maso podle tohoto receptu naložíme do marinády se směsi koření a jogurtu, orestujeme a…
Hlíva ústřičná po asijsku je skvělým příkladem toho, jak jednoduché ingredience mohou vytvořit bohatou chuť, která potěší nejen milovníky asijské kuchyně, ale i všechny,…
Medailonky z vepřové panenky, předem marinované v pomerančovém pepři a šťávě, jsou krásně křehké, šťavnaté a plné chuti. V kombinaci s jemnou omáčkou a různě upravenými…
Kuřecí paličky jsou jedním z nejčastěji grilovaných masitých pokrmů na letní grilovačce. Stačí dobře dochutit marinádu, nechat odležet a pak se již těšit z výborné chuti…
Kousky pomalu pečené kachny skvěle ladí s pečenou dýní, která díky skořici krásně voní. Obojí podáváme zalité výraznou orientální zálivkou a posypané čerstvými bylinkami…
Pro milovníky spojení slaných a sladkých chutí je toto pečené kuře jako dělané. Kuřecí stehna jsou naložená do marinády z povidel, sójové omáčky a hořčice. Dokonale se…
Topinková směs je výborný způsob, jak využít čerstvé letní suroviny a vytvořit lahodný a sytý pokrm plný chutí a vůní. Tento rustikální recept kombinuje jemnost cuket,…
Náš život s celiakií: Jak jsme hledali nejlepší chleba pro Áňu: Nejradši má ten, který připomíná klasickou šumavu
Potraviny, které bychom neměli uchovávat v ledničce
Retro okénko: Salonky byly původně luxusními bonbonky v salonech bohatých. Podle tohoto receptu si je připravíte i doma