Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Palec vepřový - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie525 kJ /
125 kcal
Bílkoviny22,80 g
– z toho živočišné bílkoviny22,80 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky3,80 g
– nasycené0,91 g
– nenasycené1,93 g
–– mononenasycené1,68 g
–– polynenasycené0,25 g
––– omega 30,02 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 48 mg
Sodík 46 mg
Sůl0,10 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Brněnský vrabec

Brněnský vrabec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Palce ponecháme vcelku ( 8-10 kusů), promícháme je se solí, kmínem, nadrobno nakrájenou cibulí, rozetřeným česnekem a kečupem smíchaným s paprikovou pastou. Takto…

Colombo65

90 min

Vepřové palce v jemné omáčce

Vepřové palce v jemné omáčce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Maso omyjeme, osušíme, osolíme a opepříme. Zakapeme olejem a proložíme bylinkami. Necháme chvilku marinovat.Mezitím připravíme omáčku: Do kastrolku vyklopíme mascarpone…

rebeka

60 min

"Palec" se slaninou

"Palec" se slaninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Sušená rajčata rozmixujeme s bylinkami na pastu. Tou obalíme palce a necháme odležet. Já nechal přes noc. Pak nakrájíme maso na špalíky cca 4 cm. Každý špalík obalíme…

Dooga

20 min