Marinované přírodní kuřecí řízky z trouby
Recept ještě nebyl hodnocenChceme-li si vychutnat opravdu šťavnaté kuřecí masíčko, nepotřebujeme žádné dlouhé procedury ani složité postupy. Maso stačí na jednu až dvě hodiny naložit do speciální…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Chceme-li si vychutnat opravdu šťavnaté kuřecí masíčko, nepotřebujeme žádné dlouhé procedury ani složité postupy. Maso stačí na jednu až dvě hodiny naložit do speciální…
Smažená cibule v tempuře je lahodný a křupavý pokrm, který kombinuje jemnost cibule s lehkostí a chřupavostí těstíčka. Tempura dodává pokrmu japonský nádech a dělá z…
Původně čistě zeleninové jídlo z květáku, brokolice a romanesca můžete ozvláštnit dalšími přidanými surovinami. Nebude pak sice potom tolik výrazně barevné jako původní…
Adžabsandál je tradiční gruzínská pochoutka, která osloví všechny milovníky zeleninových specialit a výrazných chutí. Tento chutný a voňavý pokrm se připravuje z…
S pomocí moderního přístroje, jakým je horkovzdušná fritéza, si můžete připravit zeleninovo - sýrové placičky. Červená řepa přidaná trochu netradičně, v nich nese barvu…
Domácí kečup, připravený z čerstvých rajčat a dalších kvalitních surovin, nabízí čistou a autentickou chuť, která je neporovnatelná s komerčními produkty plnými…
Babaganoush je tradiční blízkovýchodní pomazánka z pečeného lilku, která vás osloví svou jemnou, kouřovou chutí s dotekem česneku a tahini. Ideální jako lehký předkrm…
Jídla z jednoho pekáčku vždy sklízí úspěch a to nejen u strávníků. Ocení ho zejména hospodyňky, protože příprava nezabere moc času a ušpiní se minimum nádobí. Tentokrát…
Fazole s rajčatovou omáčkou a kuřecím masem jsou chutným a zdravým jídlem, které je ideální pro diabetiky. Tento pokrm kombinuje bílkovinami bohaté fazole a kuřecí maso…
Výtečná vepřová sekaná v bránici je díky použité cuketě krásně šťavnatá a přidaná šlehačka maso krásně zjemní. Servírujte teplé se zelím a bramborami nebo studené s…
Nápaditý recept na lilkové rolky vás mile překvapí. Chuťově méně výrazný lilek se s dobře ochucenou masovou náplní skvěle doplňuje. Rolky jsou na povrchu krásně křupavé,…
Tento lahodný pokrm spojuje šťavnaté kuřecí maso s jemně nasládlou dýní Hokaido, vše dokonale ochuceno aromatickým kořením. Ideální jako hlavní chod, který přináší…
Skvělá, nutričně vydatná luštěninová polévka dokáže nahradit i oběd, či večeři. Čočka je uvařená za chvilku a dochucení je též dílem pár minut. Můžete zkusit obměnu,…
Brambory, tarhoňa a kvalitní uzená klobása jsou základem tohoto pokrmu, který připravíte v jednom hrnci. Pokrm není náročný na přípravu a zvládnou jej i úplní…
Přestože se krkovice používá spíše na grilování a minutkové úpravy, úžasná je i dušená, třeba na cibulce se žampiony. Díky vyššímu obsahu tuku je maso krásně šťavnaté.…
S přicházejícími sychravými podzimními dny zajisté přijde vhod na recept oblíbenou dýňovou polévku. Díky červeným fazolím obsahuje také dostatek vlákniny. Lehce nasládlá…
Lahůdkový amur na zelenině je výtečný pokrm, který spojuje jemné a šťavnaté maso sladkovodní ryby s pestrou směsí čerstvé zeleniny. Tento zdravý a chutný recept ocení…
Pod názvem džuveč se skrývá recept inspirovaný bulharskou kuchyní. Jedná se o masové kuličky v omáčce plné zeleniny s rýží. Tento pokrm je plný chuti a opravdu vás…
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 20 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Silvestrovské koktejly pro děti: v dětském baru nesmí chybět suroviny na virgin mojito, jahodový drink nebo šmoulí koktejl
Pavézky neboli chudí rytíři: Sladká delikatesa ze starého chleba frčí dodnes a nejlepší je podle receptu Anuše Kejřové
Retro okénko: Jak se pila káva za socialismu? Českého „turka“ z kávové směsi Standard za 8 Kčs měli rádi skoro všichni