Marináda na grilování
Recept ještě nebyl hodnocenPřipravte chutnou marinádu, vhodnou na drůbeží maso. Odleželé maso ochucené marinádou můžete grilovat, či péct. Přílohu už zvolte de své chuti. Hodí se pečivo i různě…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Připravte chutnou marinádu, vhodnou na drůbeží maso. Odleželé maso ochucené marinádou můžete grilovat, či péct. Přílohu už zvolte de své chuti. Hodí se pečivo i různě…
Se stoupajícími teplotami pomalu, ale jistě, přichází také grilovací sezona. Na správném grilování nesmí chybět spousta různých pochutin. V tomto receptu naleznete…
Se stoupajícími teplotami pomalu, ale jistě, přichází také grilovací sezona. Na správném grilování nesmí chybět spousta různých pochutin. V tomto receptu naleznete…
Vaření v tlakovém hrnci, neboli papiňáku, je rychlé a takřka bezpracné. Pod poklicí necháme podusit telecí líčka na kmínu a cibuli, které pak dochutíme kyselými okurkami…
Kuře Fruala Froo, to je velice jednoduchý pokrm z jednoho pekáčku. Díky marinování budou kuřecí stehna krásně šťavnatá a křehká. Na mase, pečeném společně se zelím, si…
Tento pokrm je ideální volbou pro milovníky asijské kuchyně. Nudle jsou doplněny barevnou směsí zeleniny, jako jsou pórek, hrách, papriky a cukety, které dodávají nejen…
Bramborový džuveč s vepřovým masem je lahodné a syté jídlo, které kombinuje šťavnaté vepřové maso s bramborami, paprikami a rajčaty. Tato tradiční balkánská specialita…
Kapří maso má většina z nás spojené s vánočními svátky a řízky v trojobalu. V létě můžete čerstvě ulovenou rybu upéct v pekáči na lůžku ze zeleniny. Kapra předem…
Kombinace šťavnatého kuřecího masa, křupavé cukety a sladké papriky zachutná každému. Tento pokrm je nejen snadný na přípravu, ale také bohatý na bílkoviny a vitamíny,…
Jedním z neoblíbenějších českých jídel je bezesporu guláš, Připravte jeho letní obměnu, s typickou letní čerstvou zeleninou ze zahrádky. Guláš plný nejen masa, ale také…
Cuketu zapečenou s rajčaty, sýrem a rýží ocení nejen vegetariáni, ale zachutná také milovníkům masa. Do sytého pokrmu upotřebíte úrodu čerstvé zeleniny. Příprava není…
Tento recept kombinuje jemnost lilku (nebo cukety) s bohatou masovou náplní, ochucenou aromatickými bylinkami a kořením. Zapékáním se všechny ingredience krásně propojí…
Cuket není nikdy dost. Zvlášť v pozdním létě. Rychlovka s balkánským sýrem je chutná obměna obvyklých příprav této neskutečně tvárné zeleniny. Spolu s rozpečenou…
V létě se potýkáme s bohatou úrodou cuket a tak hledáme neustále nové inspirace, co z této chutné zeleniny připravit. Pokud k obědu připravíte zapečenou cuketu s mletým…
Malé rybičky v paprikovém těstíčku jsou po usmažení skvěle křupavé. Podáváme je pokapané citronovou šťávou se svěžím salátem z paprik, rajčat, okurky a oliv, který…
Zavařené americké okurky s kari jsou pikantní a aromatickou pochoutkou, která přináší originální chuťovou variaci na tradiční zavařování. Spojení svěžesti okurek s…
Obalený smažený lilek je lahodná pochoutka, která kombinuje křupavý povrch s jemnou a šťavnatou dužinou lilku. Tento pokrm je ideální jako předkrm nebo lehký hlavní chod…
Původně čistě zeleninové jídlo z květáku, brokolice a romanesca můžete ozvláštnit dalšími přidanými surovinami. Nebude pak sice potom tolik výrazně barevné jako původní…
Husté a zahřívací polévky oceníme zejména v sychravém počasí. Jednou z takových polévek je i tato, kořeněná květáková. Zeleninu povaříme ve vývaru, doplníme česnekovou…
Pikantní kuskus s lilkem a hlívou je exotické a výživné jídlo, které zaujme svou bohatou kombinací chutí a vůní. Jemný kuskus se skvěle doplňuje s pečeným lilkem,…
Příprava sous - vide přidá pokrmu to „něco” navíc, co běžným pečením nedosáhnete. Maso není nikdy přesušené, chutě se propojí a koncentrují. Křepelka připravená tímto…
Mořské plody si jako středoevropané dopřáváme nejčastěji na dovolené u moře, nebo si je můžeme zmrazené pořídit domů. Jednoduše si pak připravíme pochoutku z chapadel…
Špagetová dýně má úžasnou vlastnost, po jejím upečením dužina změní strukturu a vidličkou se z ní dají vytvořit špagety, které se hodí jako lahodná příloha místo…
Plný chuti zralých rajčat, voňavého koření a jemného nádechu sladko kyselosti, přinese vašim pokrmům jedinečnou domácí kvalitu. Ideální k hranolkům, grilovanému masu…
Libečková polévka opiška: Netradiční krkonošská česnečka voní bylinkami a česnekem a je snadná na přípravu
Proč trávit čas mezi regály? Užívejte si volný čas po svém
10 nejlepších moučníků z kynutého těsta: Recepty na buchty „Honzovky“, smažené koblihy i koláčky s drobenkou