Kančí gulášek na pivku
Recept ještě nebyl hodnocenNa sadle si orestuje nakrajenou cibuli, když bude mít barvičku přidáme nakrájené maso, kmín a nasekaný česnek a feferovku, necháme zarestovat. Přisypeme sladkou i…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Na sadle si orestuje nakrajenou cibuli, když bude mít barvičku přidáme nakrájené maso, kmín a nasekaný česnek a feferovku, necháme zarestovat. Přisypeme sladkou i…
Nakrájenou cibuli dáme do hrnce s oleje a necháme osmahnout. K cibuli pak přidáme godhaj, který jsme si nakrájeli na kostičky. Cibuli a godhaj posypeme sladkou…
Na sádle (oleji) si zpěníme nadrobnou nakrájenou cibuli a přidáme na kousky nakrájenou čabajku. Osmažíme, přidáme papriku a krátce orestujeme, aby nezhořkla. Potom…
Plec pokrájíme na kostky, osolíme, opepříme, ochutíme nastrouhaným česnekem a zakapeme olejem. Promícháme a dáme do rozehřátého papiňáku (nasucho, bez tuku) na polovinu…
Plátky mäsa naklepeme, narežeme po obvode, osolíme a okoreníme. Na oleji orestujeme slaninu a cibuľu do zlata spolu so zelenou paprikou, feferonkou a paradajkou.…
Porce králíka vložíme do pekáčku, poklademe cibulí. Zalijeme marinádou z půllitru a dáme péct na 1-1,5 h.Příloha brambory nebo rýže. Směs se nesolí, až podle chuti.
Do PH dáme olej, na něj na drobno nakrájenou cibuli, salám, brambory, koření(mletou papriku, kmín, pepř, majoránku, podle uzeniny sůl, tvrdé salámy jsou dost slané…
Oloupeme cibuli a nakrájíme ji na hrubo. Orestujeme na sádle do zlatova. Přidáme maso a restujeme, připečená vrstva na dně hrnce nevadí.Osolíme a opepříme, přidáme…
Předem si bílé fazole namočíme,uvaříme. Protože se mi nechtělo vařit s fazolemi, tak jsem použila ty nakládané bílé v soleném nálevu, moc dobré a ušetřila jsem si čas.…
Na oleji usmažíme cibulku do sklovata, přidáme slaninku a necháme zesklovatět, pak přidáme plátky masa, které osolíme jen svrchu a restujeme 3-4 minutky, poté otočíme a…
Bůček a kýtu nameleme na velké šajbě č. 14 a hovězí s lalokem na šajbě č. 6. Každé pomleté maso přiměřeně nasolíme zvlášť, promícháme a udusáme, nádoby zakryjeme…
Na oleji zpěníme cibuli, přidáme nakrájené klobásy, papriku, brambory nakrájené na kousky, bobkový list a orestujeme.Zaprášíme moukou. Promícháme a po chvíli zalijeme…
Tuto rajskou omáčku připravíme z rajského protlaku a vývaru. Okořeníme ji trochou mleté papriky, grilovacím kořením a provoníme skořicí. Spolu s masovými kuličkami a…
Tento recept vykouzlí vaší rodině na tváři úsměv. Vychutnají si totiž velmi jemné maso ve smetanové omáčce, která chutná naprosto božsky! Vyzkoušejte tento nový recept…
Bílé fazole s uzeninou je tradiční španělský pokrm. Je to jídlo velmi jednoduché, kde se chutě fazolí a koření nádherně propojí, doplní je opečená klobása a výsledek na…
Na svátečním stole by chlebíčky rozhodně neměly chybět. Je to takový náš fenomén. Plátek čerstvé veky namazán máslem, pokladen plátky uvařených vajíček, která přelijeme…
Vegetariánské jídlo nemusí být vůbec nudné a jednotvárné. Ochucení vstupních surovin dělá divy a z obyčejných potravin dá vzniknout luxusnímu pokrmu. Cizrna je navíc…
Pokud máte remosku, jistě je to váš oblíbený kuchyňský pomocník. Ať už připravíte tohle výtečné kuře s bramborami ve všední den, nebo o víkendu, chutnat bude stejně…
Francouzská polévka je oblíbená napříč generacemi. Můžete jí připravit pikantnější nebo lahodně jemnou. Přihodit lze více zeleniny, ale nikdy nesmí chybět brambory a…
Pokud máte rádi houby, jistě vám přijde k chuti tento snadný a chutný recept. Staročeský houbový guláš krásně ovoněný slaninou, česnekem a houbovým kořením má výraznou…
S přicházejícími sychravými podzimními dny zajisté přijde vhod na recept oblíbenou dýňovou polévku. Díky červeným fazolím obsahuje také dostatek vlákniny. Lehce nasládlá…
Lahůdkový amur na zelenině je výtečný pokrm, který spojuje jemné a šťavnaté maso sladkovodní ryby s pestrou směsí čerstvé zeleniny. Tento zdravý a chutný recept ocení…
Oblíbená vepřová játra na cibulce jsou v tomto receptu obohacena o hříbky a slaninu a dochucená kmínem a sladkou a uzenou paprikou. Pokrm je snadný na přípravu a…