Lečo zapečené se žampiony, vejci a sýrem
Recept ještě nebyl hodnocenRajčata nakrojíme do kříže, spaříme horkou vodou a oloupeme. Nakrájíme cibuli na drobno, papriku na proužky, žampiony a rajčata na kousky.Na oleji zpěníme cibuli a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Rajčata nakrojíme do kříže, spaříme horkou vodou a oloupeme. Nakrájíme cibuli na drobno, papriku na proužky, žampiony a rajčata na kousky.Na oleji zpěníme cibuli a…
Koření smícháme v nějaké skleničce a zatím odložíme.Nachystáme 3 druhy paprik (kapií) - červenou, zelenou a žlutou. Já měla jen červenou a oranžovou, víc barev lépe…
Smícháme fetu s oregánem, česnekem, pokrájeným rajčetem a trochou olivového oleje. Vše rozmačkáme vidličkou.Připravíme pekáček jemně vymazaným olivovým olejem. Papriky…
Kuřecí prsíčka nakrájíme na kousky a prudce osmažíme na olivovém oleji.Posolíme,opepříme,já jsem přidala mexické koření na gril(Kotanyi)a sojovou houbovou omáčku.Mezi…
Ředkvičky i ostatní zeleninku důkladně omyjeme a osušíme papírovou utěrkou. Zeleninu nakrájíme – ředkvičky ostrým nožem na tenká kolečka, očištěné papriky na proužky,…
Na oleji zpěníme cibuli s anglickou slaninou, přidáme nakrájenou uzeninu, žampiony, papriky, pórek.Orestujeme, přidáme koření, kečup a vývar.Nakonec přidáme plechovku…
Objevte kouzlo domácích těstovin! Jsou trvanlivé, proto si je můžete nasušit i do zásoby a můžete je odebírat podle potřeby. Třeba právě k této pikantní fazolové Mexické…
Obložené chlebíčky jsou vždy vítaným pohoštěním. Na plátky veky navrstvíme vidličkou bramborový salát, přidáme kornoutky z šunky a debrecínky, vejce, nakládanou okurku a…
Toto pikantní vydatné jídlo plné chutí připravíme z uvařených fazolí, které podáváme v omáčce z piva a rajčatového pyré, ve které povaříme brambory. Na závěr přidáme…
Plněná dýně Hokkaido je skvělou kombinací jemné chuti a šťavnatých náplní. Zapečená do dokonalého zlatavého odstínu, tato dýně slibuje nejen lahodnou chuť, ale i…
Kuřecí maso je vděčným sluhou všech šetrných hospodyněk. Je levné, chutné a dá se připravit na tisíc způsobů, včetně toho svátečního. Tato pečená stehna na cibulce jsou…
Toto jídlo na grilovačce rozhodně zaujme. Šťavnaté masové kuličky plné bylinek grilujeme na grilovací jehle spolu s paprikou, cibulí a anglickou slaninou. Servírovat…
Oblíbenou českou klasikou je bezesporu sekaná, které málokdo odolá. Za pomoci pečicího hrnce zvládnete hravě upéct sekanou, plnou papriky a jarní cibulky, krásně vonící…
Masové ďábelské toasty jsou pikantní a lahodnou volbou pro milovníky výrazných chutí. Tato lahůdka spojuje šťavnaté mleté maso s pikantní omáčkou a aromatickým kořením.…
Kuřecí paličky jsou jedním z nejčastěji grilovaných masitých pokrmů na letní grilovačce. Stačí dobře dochutit marinádu, nechat odležet a pak se již těšit z výborné chuti…
Pokud fandíte asijské kuchyni, snadný recept na asijské nudle s kuřecím masem a zeleninou vám přijde k chuti. Příprava je velmi snadná a vhodná i pro začátečníky. Jídlo…
S počátkem jara přichází čas medvědího česneku, který je díky výrazné vůni a chuti velmi oblíbený. Skvěle chutná například v masových kuličkách, které snadno připravíme…
Horkovzdušná fritéza je skvělý pomocník, se kterým zvládnete připravit spoustu výborných jídel. Díky alobalu v ní zvládnete upéct i masovou směs v marinádě. Tyto vepřové…
Špekáčky pečené v černém pivu se zeleninou vás dostanou. Pivo dodá jemnou nasládlost, zelenina šťavnatost a všechno se krásně propojí do hutné, voňavé omáčky. Jednoduché…
Těstoviny jsou dobrou volbou ať už jako oběd nebo večeře. Hrachové těstoviny mají navíc tu výhodu, že jsou bohaté na vlákninu. Podáváme je s restovanou zeleninou,…
Šunku nakrájet na jemné nudličky, smíchat s ostatním, strouhanky tolik, aby se daly dělat jakési karbanátky, obalíme ve strouhance a zprudka osmažíme, necháme okapat na…
Všechnu zeleninu nakrájíme na kousky, lehce osolíme a promícháme.Panenku nakrájíme na plátky, mírně rukou naklepeme a okořeníme kořením na gyros, osolíme.Smícháme jogurt…
Zeleninu pomeleme na masomlýnku nebo postrouháme na robotu nadrobno a vaříme ji s olejem, octem, cukrem, Dekem, kečupem a hořčicí, až do odpaření většiny tekutiny.…