Sterilované lečo s ačokčou
Recept ještě nebyl hodnocenAčokču narežeme na malé kúsky, jemne osolíme a necháme asi 15 minút postáť. Potom pridáme narezané paradajky a premiešame. Zeleninu naložíme do fliaš aj s tekutinou,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 111 kJ / 27 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 1,30 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,30 g |
Tuky | 0,06 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 0,20 g |
–– mononenasycené | 0,20 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 5 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 4,30 g |
– cukry | 2,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ačokču narežeme na malé kúsky, jemne osolíme a necháme asi 15 minút postáť. Potom pridáme narezané paradajky a premiešame. Zeleninu naložíme do fliaš aj s tekutinou,…
Domácí kečup podle finalisty MasterChef Česko Kuby: Voní skořicí a lehce připálenými rajčaty, hotový je do hodiny
Jak na smažené zelí podle Aničky z MasterChefa: Odkoukala jsem ho od jednoho českého kuchaře, přiznává soutěžící
Sušená rajčata: Jejich příprava je jednoduchá a stačí jen pár ingrediencí, pozor ale na na bylinky, které použijete