Domácí hot dog
Recept ještě nebyl hodnocenMaso jsem promíchala se všemi ingrediencemi, osolila, opepřila podle chuti a nechala v lednici odpočinout. Když se směs takto připraví klidně i den dopředu, je to jen a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso jsem promíchala se všemi ingrediencemi, osolila, opepřila podle chuti a nechala v lednici odpočinout. Když se směs takto připraví klidně i den dopředu, je to jen a…
Smícháme všechny sypké ingredience, a pak přidáme vodu. Zamícháme jenom tak, aby se ingredience spojily, ale těsto bylo stále nevzhledné, ne hladké - spíše mělo…
Kuřecí maso osolíme, z obou stran jemně posypeme gril. kořením a na horkém másle z obou stran opečeme, mírně podlijeme vodou a pod pokličkou asi 15 - 20 min. (dle…
2/3 oleje z konzervy slijeme, zbytek si necháme na pomazánkuTvaroh, žervé, tuňáka se zbytkem oleje a hořčici utřeme v míse.Nakonec osolíme a opeříme dle chuti.Pomazánku…
Nevíte jaké chlebíčky připravit na silvestrovskou či narozeninovou oslavu? Zkuste tento recept na dva ne úplně tradiční druhy - s matjesem na červené řepě a se sýrovou…
Nevíte jaké chlebíčky připravit na silvestrovskou či narozeninovou oslavu? Zkuste tento recept na dva ne úplně tradiční druhy - s matjesem na červené řepě a se sýrovou…
Starší pečivo není nutné vyhazovat. Můžeme z něj připravit jak strouhanku, tak i mlsání na večer k televizi. Z pečiva nakrájíme kousky, ideálně hranolky, a potřeme je…
Se syrečky je to tak, že je buď milujeme nebo nesnášíme. Pokud patříte do první skupiny, zkuste jarní variantu pomazánky ochucenou medvědím česnekem. Myslím, že i…
Máslo nechte povolit na pokojovou teplotu.Medvědí česnek a šneky nasekejte nadrobno nebo umelte. Utřete s máslem. Nechte vychladit.Pečivo opečte do zlatova na másle,…
Vejce ušleháme s cukrem a vanilkovým cukrem do husté pěny, pak vmícháme olej, mléko a mouku smíchanou s kakaem a práškem do pečiva. Poté nalijeme na vymazaný a moukou…
Pečivo (např. rohlíky) nakrájíme na kostičky.V misce rozšleháme žloutky s máslem a mlékem. Trochu osolíme, nalijeme na pečivo, lehce promícháme.Pak přidáme petrželku,…
Maso očistíme, opláchneme, prořízneme do něj kapsu a vysolíme ji. Pečivo nakrájíme na kostičky a přelijeme je rozehřátým tukem.Vejce rozšleháme s trochou mléka (piva),…
Předehřejeme troubu na 220°C.Do hrnce s vodou dáme hrst provensálských bylinek, vodu osolíme.Žebírka předvaříme po dobu 10-12 min., podle tloušťky.Během vaření si…
Smažené sýrové knedlíčky můžete podávat jako zobání k filmu, na oslavě nebo také jako přílohu k salátům. Knedlíčky jsou ze směsi různých druhů sýra, pečiva a koření.…
Tvrdý sýr nastrouháme do misky, přidáme vajíčko, aby vznikla polohustá hmota. Tuto mažeme na pečivo a smažíme v horkém oleji do růžova. Zdobíme zeleninou, uzeninou či \\…
Starší, ale vláčné pečivo nakrájíme na menší kostky, zvlhčíme vodou s rozkvedlaným žloutkem, přidáme koření, sůl, česnek, nakrájený pórek, mouku, vše smícháme společně…
Marinovaný losos je typická chuťovka spíše pro severské země. Zkuste si jej připravit i vy doma, k večeři nebo na významnou oslavu. Filet lososa je naložený 3 dny v…
Na žádné oslavě nikdy nesmí chybět obložená mísa plná různých chuťovek. Pokud vám již došla inspirace, jakou pomazánku zvolit, vyzkoušejte připravit dvě různé krémové…
Přeneste své chuťové buňky na sever Evropy. Potřebujete uzeného lososa, jemný kaviár z rybky huňáčka (kapelína) severského a vařené vejce, vše navrstvené nejlépe na…
Přeneste své chuťové buňky na sever Evropy. Potřebujete uzeného lososa, jemný kaviár z rybky huňáčka (kapelína) severského a vařené vejce, vše navrstvené nejlépe na…
Tato výborná pomazánka s vůní ryb se skvěle hodí na jakoukoliv oslavu, sešlost, nebo jako chutná večeře. Recept je jednoduchý, bez vaření a do deseti minut máme hotovo.…
Kapustu nastrúhame najemno,pridáme nastrúhaný eidam,pokrájanú cibuľu,šunku a nadrobno nakrájané paradajky. Osolíme, necháme odstáť. V miske vymiešame tatársku omáčku so…
Zeleninu omyjeme, papriky zbavíme vnitřků. Čínské zelí a papriky nakrájíme na nudličky, okurku a rajčata na kousky. Pokrájené klademe postupně na talíře zelí,…
Bílé pečivo rozdrobíme, vařené kuřecí maso umeleme nebo rozmixujeme a společně dáme do velké mísy. Přidáme pórek nebo cibuli, sušené bylinky, hořčici, osolíme a opepříme…
Letuška varuje: Na kávu v letadle zapomeňte a vyhněte se i alkoholu a těstovinám. Co ještě nekonzumovat na palubě?
Svíčková se špagetami? Tuhle delikatesu si zamiloval Zdeněk Pohlreich!
Domácí štramberské uši chutnají jako ty opravdové. Specialitu s chutí a vůní perníku snadno zvládne udělat každý