Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř černý - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rýže s fazolí po belizsku

Rýže s fazolí po belizsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Omyjte fazole, pak fazole namočte na 4 hodiny do 6-8 šálky vody. Pokud jste při použití destilované vody, pak namočené fazole potřebuje jen 2 hodiny na změkčení. Fazole…

evosheek

60 min

Bramborová pomazánka na topinky

Bramborová pomazánka na topinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Brambory s ostatními přísadami smícháme a rozmixujeme v hladkou směs, dochutíme pak podle sebe. Mažeme na topinky potřené česnekem a připíjíme citronový čaj či jiný…

Lunchmeatové tajemství

Lunchmeatové tajemství

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Konzervy otvoríme z oboch strán a vytlačíme celé na dosku. Z oboch vyrežeme v strede otvor. Vydlabanú časť popučíme vidličkou, pridáme vajce, na malé kocôčky narezaný…

Laciný nedělní oběd

Laciný nedělní oběd

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Z prvej polovice surovin uvarime klasicku hovadziu polievku. Nechame trosku dlhsie varit, aby bolo maso uplne makucke (kto chce maso aj v polievke, pouzije asi kilo masa…

Jednoduchý marinovaný kapr

Jednoduchý marinovaný kapr

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Kapra rozdelíme na porcie a osolíme. Na oleji pražíme z oboch strán do zmäknutia (podľa hrúbky mäsa cca 7-10 min z každej strany). Vyberieme a vložíme do misy.Do výpeku…

Moravská kapsička

Moravská kapsička

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kotlety nařízneme ke kosti tak, aby vznikla kapsa. Maso osolíme a opepříme na povrchu i v kapse. Pak do kapsy vkládáme tenké plátky moravské klobásy, půl vajíčka,…

Bahula

45 min

Hrstková polévka  à la Verča

Hrstková polévka à la Verča

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Namočenou fazolku, namočené kroupy a rýži vaříme každé zvlášť ve slané vodě. Po uvaření kroupy a rýži propláchneme.V hrnci na másle osmahneme na nudličky nakrájenou…

VerkaZabka

60 min

Špagety s tuňákem II.

Špagety s tuňákem II.

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Ve velké pánvi rozpálíme olivový olej a 5-7 minut v něm smažíme cibulku, až změkne. Poté přisypeme česnek a sardele a smažíme je 2 minuty nebo dokud se maso nerozpadne…

toprecepty.cz

50 min

Kuřecí vývar s trhaným masem

Kuřecí vývar s trhaným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Uvařit skvělý kuřecí vývar vypadá jako velmi snadný úkol, avšak, aby byl jako od babičky, je potřeba opravdu vyladit chutě. K tomu nám dopomůže zelenina, maso a hlavně…

Uzbecká kuřecí šurpa z Buchary

Uzbecká kuřecí šurpa z Buchary

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Ze skeletů a odřezků masa z kuřat si připravíme vývar. Vývar: Několik kuřecích skeletů se zbytky masa, několik odřezků z kuřat s masem, 1 mrkev, 1 petržel, vykrojený…

Hrachová kaše od Jitky

Hrachová kaše od Jitky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Při přípravě této hrachové kaše si usnadníme práci použitím sušené smažené cibulky. Kaše je chutná a sytá, nejlépe jí doplníme uzeným masem, párkem, nebo dobrou klobásou…

amarcha

60 min

Marinovaná, pomalu pečená krkovice

Marinovaná, pomalu pečená krkovice

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Chuť vepřové krkovice nejlépe vynikne, když ji den předem naložíme do dobře okořeněné marinády. Druhý den maso pomalu upečeme, neztratí tak nic ze své šťavnatosti.…

mkab

43 min

1 11 12 13 14 15 24