Karbenátky s cuketou
Recept ještě nebyl hodnocenTento pokrm spojuje šťavnaté mleté maso s jemnou cuketou, což vytváří dokonalou kombinaci chutí. Karbanátky jsou skvělé jako hlavní chod, ale také jako rychlá a výživná…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tento pokrm spojuje šťavnaté mleté maso s jemnou cuketou, což vytváří dokonalou kombinaci chutí. Karbanátky jsou skvělé jako hlavní chod, ale také jako rychlá a výživná…
Mezi jeden z nejzdravějších druhů zeleniny patří kedlubna. Pokud nevíte, co z ní připravit, vyzkoušejte tyto skvělé zapečené kedlubny, plněné vydlabanými vnitřky a…
Léto je obdobím sklizně cuket. Spousta z nás hledá inspiraci co z této zeleniny připravit, neboť úroda je vždy opravdu velká. Vsaďte na krémové rizoto na italský způsob,…
Klasické lasagne s boloňskou omáčkou a bešamelem zná snad každý. Jejich zeleninová obměna sice bešamel neobsahuje, ale to jim neubírá na chuti. Do těchto lasagní navíc…
Oblíbenou velikonoční hlavičku můžete v létě, kdy je sezona cuket v plném proudu, vyzkoušet připravit z této nízkokalorické zeleniny. Dozlatova upečená hlavička krásně…
Karbanátky nemusí být nutně masové. V létě, kdy nám každý soused či příbuzný nabízí cuketu, přijde vhod recept na karbanátky z cuket, žampionů a strouhaného sýru.…
Tento recept spojuje šťavnaté kuřecí maso s jemnými plátky cukety a výraznou chutí sušených rajčat, což vytváří lahodnou a vyváženou kombinaci. Špízy jsou nejen snadné…
Tento recept kombinuje jemnost lilku (nebo cukety) s bohatou masovou náplní, ochucenou aromatickými bylinkami a kořením. Zapékáním se všechny ingredience krásně propojí…
Z bohaté úrody cuket můžete vykouzlit spoustu různých jídel. Cuketu upotřebíte i do drožďové pomazánky. Droždí díky tepelné úpravě přijde o svoji silnou chuť. Pomazánku…
Cuketa má v kuchyni opravdu široké využití. Mezi jeden z nejoblíbenějších pokrmů z cukety patří pečené placičky s cizrnou a sýrem, které chutnají skvěle teplé i studené.…
Pod tatarákem si většina z nás představí dobrotu s naškrábaného hovězího masa, namazanou na dobře očesnekované topince. Zeleninovou obměnu této oblíbené pochutiny ocení…
Penne jsou krátké těstoviny s vroubkovaným povrchem, díky kterému na těstovinách zůstane omáčka. Můžete zkusit orestovat žampiony a cuketu, zjemnit smetanou, ochutit…
V létě se potýkáme s bohatou úrodou cuket a tak hledáme neustále nové inspirace, co z této chutné zeleniny připravit. Pokud k obědu připravíte zapečenou cuketu s mletým…
Tato italská pochoutka kombinuje jemné nudle tagliatelle s čerstvou zeleninou a výraznou chutí oliv, kterou doplňuje aromatický česnek a čerstvé bylinky. Ideální pokrm…
Cuket není nikdy dost. Zvlášť v pozdním létě. Rychlovka s balkánským sýrem je chutná obměna obvyklých příprav této neskutečně tvárné zeleniny. Spolu s rozpečenou…
Krůtí prsa jsou chutná, plná kvalitních bílkovin, téměř bez tuku a rychlá na přípravu. Zapečená se zeleninou a žampiony, okořeněná voňavým tymiánem a hojně zasypaná…
Pokud jste ještě neochutnali pštrosí maso a rádi experimentujete, pak je tento recept pro vás jako stvořený. Maso ze pštrosa svojí chutí a vůní připomíná telecí maso s…
Obědových inspiracích není nikdo dost. Masové kuličky z mletého masa mají rádi děti i dospělí. Dobře ochucené kuličky na nasládlých dušených kedlubnách, podáváme s…
Obědových inspiracích není nikdo dost. Masové kuličky z mletého masa mají rádi děti i dospělí. Dobře ochucené kuličky na nasládlých dušených kedlubnách, podáváme s…
Dokřupava usmažené kouličky z květáku, kedlubny a mozzarelly, uspokojí všechny milovníky smažených pokrmů. Tyto netradiční kouličky vás překvapí svojí chutí. Podávat je…
Tento recept nabízí křupavé rolky plněné lahodnou náplní, které jsou následně osmažené do zlatova. Smažené cuketové rolky jsou ideální jako předkrm, lehká večeře nebo…
Tento recept je ideální pro všechny, kdo hledají chutný a sytý hlavní chod. Plátky masa jsou nejprve osmažené do zlatova a poté dušené s kapií a ostatní zeleninou, což…
Vyzkoušejte odlehčenou verzi cuketových placiček. Jsou pečené v troubě, zahuštěné Hraškou a v receptu není použita žádná uzenina. Chutnají teplé i studené. Podávat je…
Na žádné pouti či slavnostech nesmí nikdy chybět stánek s křupavými bramboráky. Připravit je můžete i z kedluben, rozdíl téměř nepoznáte. Jsou plné uzeného masa a krásně…
Hadi z listového těsta zpestří Den dětí. Vyzkoušeli jsme tři náplně, nejjednodušší a nejoblíbenější je ta šunková se sýrem
Jídelní rozmary slavných: Herečka Julie Roberts miluje obyčejný chléb a nikdy se nevzdá těchto vláčných sušenek s čokoládou
Koktejl Negroni letos opět září mezi hvězdami filmového plátna. Barman prozradil, co při přípravě nepodcenit