Plněné portobello
Recept ještě nebyl hodnocenŽampiony portobello, tyto masité houby jsou ideálním základem pro chutnou náplň, kde se sladkost sušených rajčat snoubí s jemným lilkem a krémovým sýrem. Pečením se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Žampiony portobello, tyto masité houby jsou ideálním základem pro chutnou náplň, kde se sladkost sušených rajčat snoubí s jemným lilkem a krémovým sýrem. Pečením se…
Zapečené vepřové maso s lilkem je sytý a lahodný pokrm, který spojuje šťavnaté kousky vepřového masa s jemností lilku a bohatou směsí koření. Zapečením se chutě masa a…
Tato polévka je sytý a krémový pokrm, který zahřeje a potěší svou bohatou chutí. Spojuje jemnost kuřecího masa s výživnou brokolicí, pikantním čedarem a jemnými…
Lilkový "skoro kaviár" je delikatesní pomazánka inspirovaná středomořskými chutěmi. Pečený lilek je v tomto receptu rozmixován s česnekem, olivovým olejem a bylinkami,…
Tato lahodná roláda zaujme na první pohled a potěší i zajímavou chutí. Náplň rolády z vepřové panenky tvoří restovaná játra. Plátky rolády podáváme s opečenou slaninou,…
Lilková "smaženice" je chutná a jednoduchá alternativa k tradiční houbové smaženici, která překvapí svou sytostí a chutí. Najemno nakrájený lilek se smaží s cibulkou,…
Tato lahodná roláda zaujme na první pohled a potěší i zajímavou chutí. Náplň rolády z vepřové panenky tvoří restovaná játra. Plátky rolády podáváme s opečenou slaninou,…
Tento pokrm nabízí dokonalou rovnováhu mezi lehkostí a sytostí, kdy každé sousto přináší kombinaci svěžích rajčat a jemného lilku, obaleného v hladké omáčce. Tento…
Nápaditý recept na lilkové rolky vás mile překvapí. Chuťově méně výrazný lilek se s dobře ochucenou masovou náplní skvěle doplňuje. Rolky jsou na povrchu krásně křupavé,…
Teplý salát z červené pšenice s pečenou zeleninou zasytí a zahřeje. Navíc je lehký a plný vitamínů. Šťavnatá rajčátka a sladká dýně dodávají salátu výraznou chuť, kterou…
Lilková pomazánka s pečenou paprikou a bazalkou je svěží a aromatický dip, který oživí každé pohoštění. Skvělá jako předkrm na křupavém pečivu, nebo jako zdravá svačina…
Toto výborné a lehké jídlo připravíme ze špaldových krup. Skvělou chuť mu dodává nasládlá máslová dýně, bílé víno a výrazný šafrán. Podáváme ho posypané čerstvou…
Rizolety se připravují z plněných palačinek smažených v trojobalu. Jako náplň použijeme směs brokolice, sýra a slaniny. Výsledné rizoletky můžeme podávat jako hlavní…
Lilek obalený v bylinkovém těstíčku a následně pečený v troubě se stává křupavým a voňavým, přičemž si zachovává svou jemnou strukturu uvnitř. Skvělá volba pro…
Rajčatový salát s vejcem a majonézou je jednoduchý a osvěžující pokrm, který spojuje šťavnatost čerstvých rajčat s krémovostí majonézy a jemností vařených vajec. Tento…
Letní zapékaný lilek je lehký a chutný pokrm, který v sobě spojuje svěžest sezónní zeleniny s jemnou krémovou náplní. Tento středomořský recept zvýrazňuje přirozenou…
Lilky plněné kuřecím masem jsou skvělým způsobem, jak spojit šťavnatost a jemnost kuřecího masa s bohatou chutí pečeného lilku. Tento pokrm přináší dokonalou harmonii…
Zapečený lilek je lahodné a lehké jídlo, které spojuje jemnou chuť pečeného lilku s aromatickými ingrediencemi, jako jsou rajčata, česnek a sýry. Toto vegetariánské…
Bramborový salát s mangoldem a lososem je osvěžující a výživný pokrm, který skvěle spojuje jemné brambory s křupavým mangoldem a lahodným uzeným lososem. Tento salát…
Zapečený lilek s tvarůžky a rajčaty je lahodné jídlo, které spojuje jemnou chuť lilku s pikantními tvarůžky a sladkými rajčaty. Pečení v troubě vytváří harmonickou směs…
Tyto slané koláčky jsou skvělé jako netradiční a lahodné pohoštění pro návštěvy. Drobné koláčky ze sýrového těsta naplníme pórkovou směsí, zalijeme mascarpone a…
Králičí maso je velmi ceněné pro svou jemnou chuť, je dietní a upravit ho lze mnoha způsoby. Králičí hřbet a stehna plněná nádivkou ze slaniny, sušených švestek, jablka…
V tomto dobrém salátu skvěle vynikne chuť pečeného a křupavého kadeřávku. Přidáme k němu čerstvé švestky, namáčené do sladké zálivky ochucené tymiánem, a podáváme s…
Letní lilkové pizzy se zeleninou jsou lehkou a chutnou alternativou klasické pizzy, ideální pro horké letní dny. Namísto těsta se jako základ používají plátky lilku,…
Baristka Kamila Chobotová míří na mistrovství světa: Je to velká čest, říká. Rozhodnout mohou drobnosti, třeba špatně navážená káva
Nejlepší broskvové moučníky: upečte si bublaninu, hrníčkovou buchtu nebo mini dortíčky!
Uhlířina – prostý pokrm z těstovin a brambor vyjde jen na 40 Kč a zasytí celou rodinu