Vaječný wrap s řepnou pomazánkou
Recept ještě nebyl hodnocenTortilla plněná pestrou náplní je skvělá jako lehký oběd i jako vydatná svačina na cesty. Kombinace pomazánky z červené řepy, vajec se špenátem a avokáda chutná skvěle a…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tortilla plněná pestrou náplní je skvělá jako lehký oběd i jako vydatná svačina na cesty. Kombinace pomazánky z červené řepy, vajec se špenátem a avokáda chutná skvěle a…
Zdravé jídlo plné vitamínů, které navíc skvěle chutná a zaujme i na pohled. Jemné a dobře stravitelné maso candáta podáváme s vařenou směsí řapíkatého celeru, mrkve a…
Květák chutná skvěle a je mnoho možností, jak tuto lahodnou zeleninu připravit. Výborný je například obalený v houbovém těstíčku a strouhance s uzenou paprikou. Poté ho…
V tomto zeleninovém jídle se pěkně doplňuje jemná a krémová polenta ochucená parmazánem s křupavými kapustičkami a vyškvařenou slaninou. Ke kapustičkám ještě přidáme…
Vychutnejte si syté podzimní jídlo z fazolí. Jedná se sice o polévku, ale může nahradit směle celý oběd. Přidaná zelenina a široké domácí nudle dodají chuť i zajímavou…
Kysané zelí má spoustu benefitů. Je v něm dostatek vlákniny, má významný obsah vitaminu C a dalších trávení prospěšných látek, vznikajících při mléčném kvašení. V tomto…
Bramboračka neodmyslitelně patří k tradičním českým polévkám. Její součástí je, kromě brambor, kořenová zelenina, houby a koření. V této navíc netradičně najdeme i…
Osobitá chuť zvěřiny dobře vynikne v kombinaci s jemnou smetanovou omáčkou. Z mleté zvěřiny vytvoříme kuličky, které opečeme a poté dusíme ve vývaru. Ten nakonec…
Křehké a šťavnaté zaječí maso má výrazné aroma a skvěle chutná s klasickou smetanovou omáčkou z kořenové zeleniny. Jako přílohu podáváme klasické karlovarské knedlíky,…
Většina z nás má kapra spojeného s vánočními svátky, kdy jej nejčastěji připravujeme v trojobalu. Vyzkoušejte ho však opéct napřírodno, okořeněného solí, pepřem a kmínem…
Tato polévka je ideálním jídlem pro chladné dny, kdy potřebujete zahřát a dodat energii. Kombinace brambor, kořenové zeleniny, hub a výživných krup nebo pohanky a…
Většina z nás má kapra spojeného s vánočními svátky, kdy jej nejčastěji připravujeme v trojobalu. Vyzkoušejte ho však opéct napřírodno, okořeněného solí, pepřem a kmínem…
Chcete překvapit přátele nápaditým pohoštěním k pivu, či vínu? Zkuste vytvarovat chutnou sýrovo-houbovou směs do tvaru hub. Doplňte při servírování čerstvým pečivem a…
Jemně opečený lilek s citronovým nádechem se skvěle snoubí s krémovou tofuricottou, šťavnatými houbami a křupavými ořechy. Tento kreativní a zdravý pokrm je ideální…
Jemně opečený lilek s citronovým nádechem se skvěle snoubí s krémovou tofuricottou, šťavnatými houbami a křupavými ořechy. Tento kreativní a zdravý pokrm je ideální…
Jedlé kaštany jsou velmi zdravé a jejich lahodná chuť skvěle vynikne i ve slaných pokrmech. Dnes je přidáme spolu se šalvějí a chlebem do rolády z vepřové panenky. Jemné…
Toto vydatné jídlo z dušeného vepřového masa a zeleniny se skvěle hodí do chladných dnů. Abychom dosáhli té správné chuti, je třeba zvolit vhodnou pikantní klobásku,…
Pečený vepřový bok je krásně šťavnatý. Ještě lepší chuť mu dodáme zajímavou nádivkou z vlašských ořechů, kterou ochutíme muškátovým květem. Ze zbylé nádivky vytvoříme…
Občas potřebujeme k obědu jen nějaké lehčí jídlo a pokud ho připravíme podle tohoto receptu, tak to bude velmi dobrou volbou. Zelenina a ovoce s jogurtovou zálivkou a to…
Občas potřebujeme k obědu jen nějaké lehčí jídlo a pokud ho připravíme podle tohoto receptu, tak to bude velmi dobrou volbou. Zelenina a ovoce s jogurtovou zálivkou a to…
Občas potřebujeme k obědu jen nějaké lehčí jídlo a pokud ho připravíme podle tohoto receptu, tak to bude velmi dobrou volbou. Zelenina a ovoce s jogurtovou zálivkou a to…
V nadcházejících chladných a sychravých podzimních dnech přijde talíř horké polévky vhod. Rychlá zeleninová polévka, na způsob boršče, bude hotová během půl hodiny a…
Ochutnejte toto jednoduché a výborné jídlo. Zelné závitky plněné šťavnatým mletým masem uvaříte doměkka v jednoduché omáčce z rajčatového protlaku. Jako přílohu…
S těstem na rohlíčky propečené dozlatova, sypané hrubými zrnky soli, nám pomůže domácí pekárna. Těsto zpracuje a zároveň v ní vykyne. Na nás je pak jejich vytvarování a…