Daňčí maso na kořenové zelenině
Recept ještě nebyl hodnocenMaso z daňka je obecně považováno za nejlahodnější druh zvěřiny díky své výrazné chuti a jemnosti. Pojďte se i vy ve vaší kuchyni přenést na chvíli do podzimního lesa.…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso z daňka je obecně považováno za nejlahodnější druh zvěřiny díky své výrazné chuti a jemnosti. Pojďte se i vy ve vaší kuchyni přenést na chvíli do podzimního lesa.…
Maso z daňka je obecně považováno za nejlahodnější druh zvěřiny díky své výrazné chuti a jemnosti. Pojďte se i vy ve vaší kuchyni přenést na chvíli do podzimního lesa.…
Brambory oloupeme a nakrájíme na menší kostičky. To samé provedeme s paprikou, slaninou a cibulí, vše v pekáčku promícháme, osolíme, opepříme, opaprikujeme a přidáme na…
Do misky na struhadle nastrouháme oloupanou okurku, dle chuti opepříme, přikyselíme, přisladíme i osolíme (podle chuti), nakonec zalijeme smetanou.
Kuřecí prsa nařízneme, abychom udělali "kapsu", osolíme, opepříme zvenku i zevnitř. V hlubší misce smícháme 2 lžíce oleje s kořením, do něj namočíme na silnější kolečka …
Až ochutnáte domácí brambůrky, kupované už chtít nebudete. Jsou krásně křupavé a voní česnekem, nebo je můžeme ochutit uzenou paprikou. Je to dokonalé večerní mlsání,…
Pokud máte rádi nakládané ryby, pak určitě oceníte recept na pepřenky z kapřích filetů. Zdlouhavější příprava se vyplatí a vy si tak po několika dnech čekání můžete…
Tento pokrm spojuje šťavnaté kousky kvalitního hovězího masa s bohatou omáčkou, která je plná sladké a pikantní chuti rajčat. Jako přílohu zvolte houskový knedlík, nebo…
Tato vydatná hrachová polévka vás díky vysokému obsahu vlákniny z hrachu skvěle zasytí. Doplněná je navíc párky, takže ji ocení i všichni milovníci uzenin. S kouskem…
Maso omyjeme, osušíme, a nařízneme kapsy. V misce utřeme pomazánkové máslo, nivu na kostičky nebo nastrouhat, špetka pepře, petrželku a nakrájené okapané broskve - vše…
Hovězí mleté maso smícháme s vejcem a přidáme nadrobno pokrájenou cibulí. Osolíme, opepříme a naplníme omyté a očištěné papriky, zbavené jádřinců.V pekáčku na lžíci…
Hovězí mleté maso smícháme s vejcem a přidáme nadrobno pokrájenou cibulí. Osolíme, opepříme a naplníme omyté a očištěné papriky, zbavené jádřinců.V pekáčku na lžíci…
Sváteční kaldoun je tradiční česká polévka, která se často podává při slavnostních příležitostech. Její bohatá chuť vychází z kvalitního vývaru, nejčastěji z drůbežího…
Sváteční kaldoun je tradiční česká polévka, která se často podává při slavnostních příležitostech. Její bohatá chuť vychází z kvalitního vývaru, nejčastěji z drůbežího…
Brambory pečlivě umyjeme a nakrájíme na měsíčky. Lehce je pokapeme olejem (jen, aby se nepřipekly) a opepříme, nesolíme.Palici česneku nahoře seřízneme, zakápneme olejem…
Do vajíčka na čaj dáme nalámaný bobkový list, nastříhaný rozmarýn a kuličky koření. Do velkého hrnce dáme všechny uvedené suroviny na vývar, jen játra odložíme na…
Brokolici rozmixujeme na jemno, sýr nastrouháme na jemno, přidáme vejce, sůl, pepř, psyllium, mouku (já dávám hladkou) a dle libosti česnek.Vytvarujeme karbanátky a…
Z trošky vlažného mléka, droždí, lžičky mouky, špetky cukru připravíme kvásek. Brambory oloupáme a najemno nastrouháme, slijeme z nich vodu a smícháme z vejcem, moukou,…
Z kuřecích prsou nakrájíme malé řízečky. Řízečky namočíme do marinády a necháme nejméně 2 hodiny odpočívat. Před smažením je vytáhneme a pořádně obalíme ve strouhance.…
Úžasný způsob jak obyčejnou karbanátkovou směs povýšit na lahodný chuťový zážitek. Vhodně zvolené ingredience a barevnost přísad na talíři potěší naše oko a zvýší naší…
Úžasný způsob jak obyčejnou karbanátkovou směs povýšit na lahodný chuťový zážitek. Vhodně zvolené ingredience a barevnost přísad na talíři potěší naše oko a zvýší naší…
Těstoviny s restovanou zeleninou jsou tipem na rychlou a snadnou bezmasou večeři. Červená řepa těstoviny krásně obarví. Dejte si tu práci a všechnu zeleninu i žampiony…
Mrkev nastrouháme na jemno, celer nakrájíme na malé kousky. Rozpustíme máslo a mrkev s celerem malinko podusíme. Stačí jen pár minut, než mrkev pustí barvu. Necháme…