Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Tofu na paprice

Tofu na paprice

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Tofu nakrájíme na menší kostičky, dáme do misky, posypeme bylinkovou solí, pepřem, trochou mletého kmínu, špetkou provensálského koření, pálivou a sladkou paprikou a…

Tenebres

55 min

Sýrová pomazánka s uzeným masem

Sýrová pomazánka s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

V malém hrnci rozpustíme máslo, vsypeme mouku a uděláme světlou jíšku, zalijeme ji studeným mlékem a vymícháme dohladka, necháme ji projít varem a hotovou necháme…

ivulinka

30 min

Vaječný salámek

Vaječný salámek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Všechny suroviny smícháme a dáme do sáčku, který dobře zavážeme a dáme vařit do horké vody.Vaříme cca 15 minut a nebo od oka.Po zchladnutí nakrájíme.

Zapékaný řapíkatý celer

Zapékaný řapíkatý celer

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Do vymasteného a strúhankou vysypaného pekáča dáme polovicu na kúsky (asi 3 cm) nakrájaného zeleru. Osolíme a okoreníme.Posypeme polovicou nastrúhaného syra.Rozložíme…

tejaja

60 min

Těstoviny s houbami a rajčaty

Těstoviny s houbami a rajčaty

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cestoviny uvaríme a scedíme.Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Pridáme narezané huby a dusíme asi 10 minút.Vložíme narezané paradajky, osolíme, okoreníme a opäť 10…

tejaja

30 min

Zabijačkový guláš

Zabijačkový guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Vepřový guláš z masa a drobů se kdysi vařil pouze při zabíjačkách, dnes si ho můžeme připravit kdykoliv. Někde ho nazývají také řeznickým nebo masopustním gulášem. Jako…

Sleď po kolobřežsku

Sleď po kolobřežsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Filety vložit do studené vody na 1 hod.(ze slaného nálevu propláchnout ve vodě), pak vodu slít a zalít mlékem na 1 hod. Po 1 hod. mléko slít, opláchnout ve vodě a osušit…

moucka

60 min

Sleď po kolobřežsku

Sleď po kolobřežsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Filety vložit do studené vody na 1 hod.(ze slaného nálevu propláchnout ve vodě), pak vodu slít a zalít mlékem na 1 hod. Po 1 hod. mléko slít, opláchnout ve vodě a osušit…

moucka

60 min

1 620 621 622 623 624 719