Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pepř - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Buřtobramboráš

Buřtobramboráš

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Guláš je u nás jedním z nejoblíbenějších pokrmů a variant na něj máme nespočet. Každý má rád to své, nicméně inspirovat se můžeme navzájem. V tomto receptu je variace na…

Chlebajez

65 min

Sulc

Sulc

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Sulc není na první pohled příliš vzhledné jídlo. V některých rodinách ale patří ke stálicím na stole po celý rok. Je levný, má benefity pro klouby a dá se dochutit ke…

Chlebajez

285 min

Nejchutnější houby v octě

Nejchutnější houby v octě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Houbová sezóna je v plném proudu, vy už máte dary lesa nasušené i zamražené a pořád nosíte další a další plné košíky? Houby sterilované v octovém nálevu vydrží bez úhony…

Jenda1

85 min

Nejchutnější houby v octě

Nejchutnější houby v octě

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Houbová sezóna je v plném proudu, vy už máte dary lesa nasušené i zamražené a pořád nosíte další a další plné košíky? Houby sterilované v octovém nálevu vydrží bez úhony…

Jenda1

85 min

Klobásky

Klobásky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Podzimní plískanice dokáží zkazit den, ale zlepšit si ho můžete například uzením. Vyudit můžete kde co – od celých kuřat až po poctivé klobásky. A jak na ty nejlepší?…

JanaDorazinova

800 min

Klasický rybí salát ze zavináčů

Klasický rybí salát ze zavináčů

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Rybí salát si nemusíte jen kupovat, můžete si ho udělat i sami doma. Naložení ryb si zjednodušíte tím, že si jako základní surovinu koupíte zavináče. Pak přidáte jen pár…

Paštika z mletého masa a jater

Paštika z mletého masa a jater

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Máte chuť na paštiku vyrobenou tradičním způsobem bez umělých konzervantů, barviv a stabilizátorů? Budete překvapeni nejen její lahodnou chutí, ale i tím, jak je to…

mika59

50 min

Pikantní špekáčky na černém pivu

Pikantní špekáčky na černém pivu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Špekáčky na černém pivu jsou oblíbenou chlapskou pochoutkou nejen k fotbalu nebo hokeji. Decentně pikantní špekáčky, pomazané kečupem hořčicí a chilli omáčkou, zaručeně…

Tomson578

80 min

Hořčice z cukety

Hořčice z cukety

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

V sezóně cuket často přemýšlíme, jak tu velkou úrodu zachovat i na zimu. Zeleninová hořčice patří k velmi oblíbeným způsobům. Můžeme ji podávat k uzenině jako hořčici…

jollka

150 min

Sekaná à la svíčková

Sekaná à la svíčková

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Šťavnatá sekaná ve smetanové omáčce z kořenové zeleniny je dobrou alternativou ke klasické svíčkové na smetaně. Sekanou i zeleninu připravujeme v jednom pekáčku a po…

isindy

90 min

Kuřecí rošťák Videorecept

Kuřecí rošťák

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuřecí maso je nejčastěji servírované maso, proto jistě oceníte tip na jakoukoliv obměnu. Vyzkoušejte náš recept na kuřecí rošťáky. Díky pivní marinádě se bude maso…

Antik10

45 min

Steak Diane podle Gordona Ramsayho Videorecept

Steak Diane podle Gordona Ramsayho

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Brambory uvaříme ve slupce. Na pánvi rozehřejeme olivový olej a vložíme rozpůlené, předvařené brambory, řezem dolů. Osolíme, přidáme prolisovaný česnek a rozmarýn a…

Znojemská pečeně s rýží

Znojemská pečeně s rýží

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Znojemská omáčka ochucená nakládanými okurkami je klasikou, kterou známe z jídelen. Tentokrát ji připravíme z vepřového masa, které orestujeme spolu s kořenovou…

MiskaM

100 min

Mrkvový krém se zázvorem

Mrkvový krém se zázvorem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Zeleninový krém zjemněný smetanou je velmi jemný. Příprava je snadná a poměrně rychlá. Na talíři polévku ozdobíme petrželovou natí a podáváme ji s krajíčkem tmavého…

Zdrava5

50 min

Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce

Marináda nejen na zvěřinu dle myslivce

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Zvěřina je označení pro maso zvěře, které bylo uloveno ve volné přírodě. Jedná se o maso, které je méně tučné, ale bývá tužší konzistence. Proto je vhodné takové maso…

spagetka

25 min

Špachtličkové vepřové kostky

Špachtličkové vepřové kostky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Kýta je čistá svalovina bez jakýchkoli tučných částí. Nejčastěji se z ní připravují řízky, nebo se peče se v troubě. V tomto případě je výpek použit na omáčku, která…

Chlebajez

140 min

Fazolkový prívarok

Fazolkový prívarok

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Fazuľky narežeme na kúsky ( alebo použijeme mrazené ), zalejeme vodou tak, aby boli tesne zakryté, osolíme, pridáme korenie a uvaríme do mäkka.Na oleji opražíme do bleda…

tejaja

40 min

1 705 706 707 708 709 720