Náplň do tortilly s kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenTortilly patří mezi velmi oblíbené moderní rychlovky, které nás často zachrání, když máme hlad, ale nemáme prostor na vaření. Rychle osmahnout maso, přihodit čerstvou…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Tortilly patří mezi velmi oblíbené moderní rychlovky, které nás často zachrání, když máme hlad, ale nemáme prostor na vaření. Rychle osmahnout maso, přihodit čerstvou…
Vepřové srdce nemusí být opomíjenou surovinou - pokud ho umíme chutně připravit. Základem je pečlivé očištění masa, trpělivé povaření a skvěle vychucená omáčka. Přesně…
Kuře rozdělíme na porce, osolíme, uložíme do většího pekáčku a pokladme plátky másla. Podlijeme menším množstvím vody a ze začátku můžeme pekáč přiklopit víkem, později…
Změklé máslo rozmícháme se solí, kůrou a šťávou z citronu, vytvoříme váleček, zabalíme do potravinové fólie a uložíme do chladna.Kapra s kůží částečně vyfiletujeme -…
Jehněčí maso je luxusním zpestřením jídelníčku, ale musíte ho umět připravit. Zkuste například plněný bok podle osvědčeného receptu. Uvidíte, že se nikdo z vašich…
Rýžové nudle se vyznačují rychlou přípravou a lehkou stravitelností. Zde jsou doplněny narychlo restovaným česnekem, cibulí a žampiony. O vynikající chuť se pak postará…
Jehněčí maso je luxusním zpestřením jídelníčku, ale musíte ho umět připravit. Zkuste například plněný bok podle osvědčeného receptu. Uvidíte, že se nikdo z vašich…
Chřest s ořechy je výtečné jídlo se sníženým obsahem energie. Chřest je jedinečnou zeleninou. Je bohatý na minerální látky, dobře zasytí a uspokojí chuťové pohárky…
S konzervovanou cizrnou se dají připravit různé dobroty, které nezaberou příliš času, ale přitom dostatečně zasytí a dodají spoustu živin. Tyto nočky mohou posloužit…
Stehna obereme od kůže a kostí (použijeme je na uzený vývar), nakrájíme nadrobno a na lžíci oleje orestujeme cca 3minuty.Poté rozdělíme na 6 dílů.Cibuli nakrájíme…
Tento recept na houby s medvědím česnekem si určitě zamilujete. Namísto žampionů budou i skvělé hříbky, ale dát můžete i jiné tvrdší lesní houby. Když sezóna medvědího…
Jaro s sebou nese možnost načerpat sílu z křehkých lístků pampelišek (smetánky lékařské) s vejcem nahniličku. Kromě chutného salátu si tak připravíte i posilu a…
Tyto kuličky jsou výborný tip na pohoštění. Můžeme přidat šunku, slaninku, tvrdý sýr, nasekanou petrželku, nebo kousek pórku. Jsou skvělé jako pohoštění k vínu, nebo…
Sytých polévek není nikdy dost. Kapusta je ideálním základem husté svačinové polévky, která může doplněná pečivem klidně zasuplovat i večeři. Na másle orestované…
Pokud vás již omrzeli sladké palačinky, můžete vyzkoušet tyhle slané, plněné a bohatě sypané na povrchu. Zapečením sýrů a nádivky vznikne dokonalá kombinace chutí.
Medvědí česnek má jemně česnekovou chuť, která skvěle vynikne v tomto jednoduchém, svěžím salátu. Přidáme k němu rajčata, okořeníme, smícháme se zakysanou smetanou a…
Z vepřového masa se dá vyčarovat mnoho pokrmů, jako třeba vepřové plátky v marinádě s medvědím česnekem. Pokud jako přílohu zvolíte rýži, určitě neuděláte chybu a…
Šťouchané brambory, které budou velkolepě vonět i chutnat můžete připravit i zcela bez tuku. Chuť zachováte s pomocí bylinek, navíc bude pokrm zdravější a šetrnější pro…
Krkovice je velmi oblíbený kousek vepřového masa zejména díky své šťavnatosti, chuti i přívětivé ceně. Ať už ji připravíte jakkoliv, vždy si na ní pochutnáte. Zkuste ji…
Kuřecí polévky jsou vydatné, silné a skvěle pomáhají v boji s různými nemocemi. Polévka je plná chuti a šmrnc jí dodávají malé špenátové nočky. Pusťte se s chutí do její…
Jemné kuřecí maso skvěle doplní výrazná marináda s česnekem, zázvorem, medem a špetkou chilli. Maso se v ní musí nechat dostatečně dlouho odležet a zbylou marinádou jej…
Hovězí kližka je výborná na přípravu směsí nebo gulášů, je jemná, rychle se uvaří a seženeme ji běžně u řezníka. Pokud chcete dobrý oběd, na kterém si pochutná celá…
Klíčem k dobře připravenému a šťavnatému grilovanému masu je správný výběr marinády. Vyzkoušejte naložit kuřecí maso do bylinkové marinády, která mu dodá tu správnou…
Místo běžných zapečených těstovin můžete zkusit efektní a vymazlené jednoporcové zapékací misky. Restovaná zelenina s těstovinami, spojená bešamelovou omáčkou, zasypaná…
Přidáno před 36 minutami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 10 hodinami
Přidáno 18. 9. 2024 12:33
Přidáno 18. 9. 2024 12:00
Přidáno 18. 9. 2024 07:50
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník
Jak udělat slanou granolu: Skvěle se hodí na saláty, jogurty i zeleninové pokrmy. Je výživná a křupavá
Víte, jak skladovat vánoční cukroví? Pořiďte si plastové dózy, krabice či keramické hrnce