Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petržel - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Bez-mléčné zapečené tofu

Bez-mléčné zapečené tofu

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uvaříme zeleninový vývar (petržel, celer ,mrkev) ochutíme vegetou. Tofu překrojíme tak, aby nám vznikly 4 tenké plátky. (1 x svisle, 1 x vodorovně) a naložíme nejlépe…

Ctinedra

40 min

Kanapky s vepřovou panenkou

Kanapky s vepřovou panenkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Rohlík pokrájíme na kolečka a na suché pánvi je opečeme z obou stran do křupava.Vepřovou panenku osolíme, opepříme a zprudka osmažíme ze všech stran do zlatava. Panenku…

Kuřecí steak s cizrnovým pyré

Kuřecí steak s cizrnovým pyré

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Rajčata rozpůlíme, odstraníme semínka a nakrájíme na menší kousky. Kuřecí maso osolíme a opepříme. V pánvi rozehřejeme trochu oleje a steaky zprudka opečeme. Vložíme…

Pohankovo-zeleninová polévka

Pohankovo-zeleninová polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Pohanku propláchneme a necháme okapat.Očistíme zeleninu. Mrkev, petržel a celer nastrouháme na hrubém struhadle. Cibuli nakrájíme na jemno. Nasekáme rukolu, pórek i…

BellinkaB

50 min

Podzimní barevná polévka

Podzimní barevná polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Všechnu zeleninu očistíme a drobně nakrájíme. Jednu bramboru jemně nastrouháme, pokud nechceme zahušťovat jíškou. V hrnci rozpustíme přepuštěné máslo nebo použijeme…

Sytá polévka z hnědých žampionů

Sytá polévka z hnědých žampionů

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Na másle nebo oleji osmažíme cibuli se žampiony, které neloupeme. Když cibule trochu zesklovatí a houby se začnou smrskávat, přihodíme nadrobno nakrájenou zeleninu a…

Grilovaný lilek s Nivou

Grilovaný lilek s Nivou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Omyté lilky nakrájete na kolečka silná asi 1 cm. Osolte, opepřete a nechte 30 minut odležet. Poté osušte papírovou utěrkou, protože lilek pustí vodu. Grilujte 5 minut…

rizekB

50 min

Nakládaná zelenina

Nakládaná zelenina

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Zeleninu pomeleme, cibuli pokrájíme a na tuku podusíme asi 5 minut. Přidáme sůl, odstavíme a trochu zchladlé natlačíme do sklenic a uzavřeme. Hodí se do polévek, pod…

Variace na domácí boršč

Variace na domácí boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejdříve připravíme vývar. Do velkého hrnce dáme žebírka, očištěnou a na větší kusy nakrájenou kořenovou zeleninu včetně celého oloupaného česneku, přidáme všechno…

Variace na domácí boršč

Variace na domácí boršč

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Nejdříve připravíme vývar. Do velkého hrnce dáme žebírka, očištěnou a na větší kusy nakrájenou kořenovou zeleninu včetně celého oloupaného česneku, přidáme všechno…

Pokryté (vysypané) maso

Pokryté (vysypané) maso

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Slaninu nakrájame na kocky a opečieme. Plátky mäsa z oboch strán poklepeme, cca 3-4 minúty pečieme v horúcej slaninovej masti, potom posolíme a dáme na spodok hrnca.…

Zvěřinové klopsy

Zvěřinové klopsy

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Možno použít zvěřinu srnčí, daňčí, jelení i z černé. Zvěřinu (žebra, krk, plecko odřezky z kýty) dobře vymyjeme a natřeme kašičkou z několika stroužků česneku…

Mrkvová polévka s bramborem

Mrkvová polévka s bramborem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Mrkev a celer nastrouháme na hrubo. Dáme na rozehřáté máslo. Osmahneme, vložíme jednu větší bramboru. POTÉ VAŘÍME ASI 30-20 MINUT PODLE TOHO, JAK JE BRAMBORA MĚKKÁ! …

jan998

60 min

Bramborový salát III

Bramborový salát III

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Brambory se slupkou umyjeme a uvaříme doměkka. Totéž uděláme se zeleninou.Vychladlé brambory oloupeme, nakrájíme na kostičky, přidáme hrášek a ostatní zeleninu drobně…

1 44 45 46 47 48 72