Gnocchi s máslovo parmazánovou omáčkou a kuřecím masem
Recept ještě nebyl hodnocenOmáčka z lahodného parmezánu v kombinaci s bramborovými gnocchi a kuřecím masem chutná naprosto báječně. Jedná se o velice sytý pokrm, proto přijde vhod zejména v…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Omáčka z lahodného parmezánu v kombinaci s bramborovými gnocchi a kuřecím masem chutná naprosto báječně. Jedná se o velice sytý pokrm, proto přijde vhod zejména v…
Rychlá a jednoduchá česneková omáčka ke grilovanému masu, nebo zelenině, nás nadchne svou chutí. Z několika málo ingrediencí vznikne výborný doplněk ke grilování.…
Kaldoun je tradiční polévka, která v sobě ukrývá prostý vývar z drůbežích drobů. Skvěle se hodí například droby husí či kachní. V této polévce navíc dominují lahodné…
Podzimní polévky jsou husté a vydatné, zahřejí vás a jsou rychle hotové. Jednou z nich je polévka z růžičkových kapustiček, doplněná bramborami a kvalitní klobásou.…
Rychlá a sytá halušková polévka je provoněná kořenovou zeleninou, máslem a česnekem. Jednoduché bramborové halušky ji příjemně doplní a také zahustí. Přípravu zvládne i…
Sváteční kaldoun je tradiční česká polévka, která se často podává při slavnostních příležitostech. Její bohatá chuť vychází z kvalitního vývaru, nejčastěji z drůbežího…
Nejdrive dame jatra do misky, zalijeme mlekem a nechame asi 30 minut stat.Mezitim si dame do vetsiho sacku mouku, pepr a sul a dukladne protrepeme.Po 30 minutach…
Dušená mrkev mnohým připomene školní jídelnu, kde nepatřila k oblíbeným. Když si ji ale připravíte podle sebe, může vás příjemně překvapit. Důležité je ji nechat lehce…
Pro podzimní dekoraci je škoda použít dýni hokaido, kterou můžete v kuchyni zužitkovat úplně celou, včetně slupky. Můžete si z ní uvařit tuto vynikající polévku.…
Tento jednoduchý hlavní chod, spojuje jemné maso s lehkým a zlatavým těstíčkem, což vytváří neodolatelnou kombinaci křupavosti a šťavnatosti. Ideálně podávaný s čerstvým…
Pokud máte rádi zvěřinu a chcete pohostit své přátele nebo rodinu, připravte pro ně dančí na červeném víně se slaninovými noky. Maso je díky marinování potřeba…
Na nádivku rozškvaříme slaninu, rozšleháme vejce.Pokrájené rohlíky zalijeme vejci, přidáme slaninu, Podravku - sůl, květ, nasekanou petrželku. Opatrne promícháme.…
Mnohdy si lámeme hlavu, co přichystat na pohoštění. Inspirujte se receptem na tyto chuťovky s kuřecími rarášky. Kousky marinovaného kuřecího masa osmažíme v těstíčku a…
Čerstvě uvařený vývar a nebo vývar zmražený přivedeme k varu.Mrkev, celer a petržel očistíme, nakrájíme na menší kostičky a dáme do vývaru. Pozvolna necháme vařit, až je…
Zdravá, snadná, rychlá a výtečná. Taková je mrkvová pomazánka připravená ze smetanového sýru Gervais a zakysané smetany. Pomazánka je lehce nasládlá a nejlépe bude…
Jednou z nejvíce oblíbených variant přípravy pstruha je úprava po mlynářskou. Pstruh v krustičce z mouky, okořeněný a následně opečený na voňavém másle získá ke svému…
Cibuli si nakrájíme na jemno a zlehka restujeme do sklovita na pánvi s máslem. Pak dáme stranou a necháme vychladnout.Mleté maso si dáme do misky, přidáme všechny…
Pomazánka z krabích tyčinek je skvělou volbou pro snídani, svačinu, předkrm nebo rychlé občerstvení. Podávaná na chlebíčkové večce je lahodnou alternativou k tradičním…
Máte doma přebytky chleba, který už není v kondici? Připravte z něj tradiční chleba ve vajíčku, ale tímto netradičním způsobem. Krajíce chleba namočené ve vejcích jsou…
Panenka je část vepřového masa, která je jemná, méně tučná a v kuchyni velmi oblíbená. Připravte podle tohoto receptu slavnostní oběd inspirovaný středomořskými chutěmi…
Receptů na pomazánky není nikdy dost, připravit ji můžete jak na jednohubky, tak ke svačině. Milovníky pikantního zaručeně potěší štiplavá křenová pomazánka, kterou na…
Vánoční rybí polévka je tradiční pochoutka, která nesmí chybět na štědrovečerním stole. Jemný kapří vývar, dochucený kořenovou zeleninou a voňavým kořením, je dokonale…
Vepřové maso je stálicí na našem jídelníčku a můžeme s ním experimentovat. Plátky vepřového masa, naloženého v pikantní marinádě a dušené s řapíkatým celerem, jsou…
Šťavnatá sekaná prošpikovaná špekem a ochucená strouhaným sýrem se skvěle hodí k obědu, nebo ji můžeme podávat i zastudena s pečivem jako svačinu na cesty. Díky…