Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Petrželka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Karbanátky z tresky se zeleninou

Karbanátky z tresky se zeleninou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Plátky chleba nalámeme na kousky a zvlhčíme mlékem. Filety umeleme, zelí nastrouháme nebo nasekáme nadrobno, mrkev nastrouháme a cibuli také nadrobno nasekáme. Vše…

Angel 666

45 min

Bruschetta s hříbkovou pomazánkou

Bruschetta s hříbkovou pomazánkou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nasekanou cibuli podusíme asi 2 minuty na másle.Houby očistíme, omyjeme, větší překrojíme a přidáme je k cibuli, přelijeme vínem a přikryté dusíme 5 až 8 minut. …

Bahula

20 min

Znojemská okurková polévka

Znojemská okurková polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Brambory očistíme, oškrábeme, nakrájíme na malé kostičky. Dáme do hrnce, zalijeme vodou, jen aby byly ponořené a uvaříme s kmínem a špetkou soli doměkka. Než se brambory…

Tvarohová houbovka

Tvarohová houbovka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Nejprve si alespoň na hodinu namočíme houby. Pak je dáme vařit asi na 20 minut, okořeníme kmínem, pepřem, osolíme – tu pozor, nepřehnat, radši pak dosolit hotové. V…

Zelný krém s uzeným masem

Zelný krém s uzeným masem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Uzené maso uvaříme. Na sádle orestujeme cibuli, přidáme cukr, zelí, po chvíli zalijeme vývarem z uzeného masa a povaříme doměkka. Rozmixujeme na hladký krém a zjemníme…

RubyRom

70 min

Rychlé a dobré knedlíky

Rychlé a dobré knedlíky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Toustový chléb nakrájet na kostičky, já dávám necelé balení, přidat petrželku, jarní cibulku, 4 celá vajíčka a hrubou mouku.Zalijeme vodou, asi hrnek. Zamíchat, těsto by…

Roštěná roláda

Roštěná roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Roštěnec prořežeme na roládu. Posolíme, opepříme, rozklepeme. Pomažeme hořčicí. V misce rozmačkáme toustový chléb a rozmočíme mlékem, přidáme dvě vejce, petrželku,…

k.radulka

80 min

Netradičně smažený pangasius

Netradičně smažený pangasius

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Pokud je filé zmrazené, necháme je rozmrazit, poté je osolíme a pokapeme citrónem, aby se maso zpevnilo. Před smažením plátky ryby osušíme, obalíme v mouce smíchané se…

1 45 46 47 48 49 129