Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plec vepřová - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Srbské rizoto

Srbské rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Na hluboké pánvi nebo v hrnci lehce osmahneme cibulku a přidáme maso. Zaprášíme mletou paprikou a osmahneme. Rychle přidáme na jemno nakrájenou papriku (aby mletá…

Katův šleh III.

Katův šleh III.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Kaťák neboli katův šleh, to je klasika, která vyvolává vzpomínky na pikantní pokrm s nevalnou pověstí. Nejvyšší čas si připomenout, jak lahodné a vydatné jídlo to může…

lopusek

40 min

Segedínský guláš v papiňáku

Segedínský guláš v papiňáku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

V papiňaku nechat rozpustit sádlo, následně vložit nadrobno nakrájenou cibuli, nechat zesklovatět a přidat na plátky nakrájený česnek.Vložit na menší kostky nakrájené…

Patriik

50 min

Vepřové plátky v tlakáči

Vepřové plátky v tlakáči

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Na oleji v tlakovém hrnci usmažíme na drobno nakrájenou cibuli dorůžova. Na ní krátce z obou stran orestujeme plátky masa, přidáme sůl, hořčici, koření a podlijeme…

JanaB1

50 min

Francouzské brambory II.

Francouzské brambory II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Uzené maso uvaříme a nakrájíme na drobno.Oloupané brambory nakrájíme na plátky, pokud to jsou nové brambory, loupat se nemusí.Cibuli oloupeme a nakrájíme. Na polovině…

cathleen

115 min

Plněná vepřová sekaná

Plněná vepřová sekaná

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Do mísy s mletým masem přidáme sůl, pepř, majoránku, drcený kmín a prolisované stroužky česneku. Zalijeme smetanou, vše důkladně nejlépe rukama promícháme a necháme…

Recept na segedinský guláš III.

Recept na segedinský guláš III.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso nakrájíme na kousky. Na nakrájeném rozškvařeném špeku a polovině dávky tuku osmahneme najemno nakrájenou cibuli do růžova. Přidáme nakrájené maso, osmahneme, poté…

Vepřová plec na halali

Vepřová plec na halali

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Smetanové zeleninové omáčky jsou stálice naší kuchyně. Oblíbené a velmi často připravované. Jejich přípravu můžete zjednodušit použitím vyladěné koupené sterilované…

Pražský flamendr (guláš)

Pražský flamendr (guláš)

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

V kastrolu opečeme dozlatova nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso, sůl, pepř a vše orestujeme. Přidáme protlak, papriku, promícháme, podlijeme vodou, přidáme masox a…

Nikolek

70 min

Koložvárske zelí

Koložvárske zelí

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Ryžu uvaríme vo vode "na zub", kapustu trochu premyjeme a posekáme. Z mäsa odrežeme mastné časti a mäso pokrájame. Opečieme ho dobiela na orestovanej cibuli, poprášime…

Sikulský guláš

Sikulský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Na sádle zpěnit cibulku dorůžova, přidat maso na kostičky, osmahout, osolit.Po vydušení štávy dát obě papriky mleté, trochu pepře, protlak, kmín, masox, chvilku podusit,…

jollka

75 min

Vepřenky z trouby

Vepřenky z trouby

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Vepřenky jsou vlastně karbanátky z mletého masa. V tomto receptu smícháme mleté maso s kořením, vejci, trochou smetany a strouhankou a tvoříme placky. Ty poté pečeme na…

be.amenity

30 min

Špízy tří barev

Špízy tří barev

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Nachystáme 3 misky. Do každé nakrájíme na větší kusy játra, kuřecí prsa, vepřovou plec. Do všech misek nakapeme olivový olej, do plece a kuřecího masa dáme po 3…

Hejtmanský měšec

Hejtmanský měšec

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Díl vepřové plece opláchneme a nakrájíme přes vlákno plátky o příslušné hmotnosti. Plátky rozklepeme doširoka a do středu položíme propláchnuté, okapané a překrájené…

Vepřové závitky se zelím

Vepřové závitky se zelím

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Plátky masa naklepeme, po obou stranách osolíme a opepříme. Po jedné straně pomažeme hořčicí, doprostřed dáme kopičku zelí, čtvrtinu špekáčku nebo klobásku a zabalíme do…

1 2 3 4 5 6 23