Vepřovém plátky s kořením "Sele na rožni"
Recept ještě nebyl hodnocenMaso nakrájíme na silnější plátky, jen tak lehce poklepeme paličkou, osolíme a naložíme do oleje, smíchaným s kořením.Necháme asi 2 dny uležet v lednici.Před grilováním…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Maso nakrájíme na silnější plátky, jen tak lehce poklepeme paličkou, osolíme a naložíme do oleje, smíchaným s kořením.Necháme asi 2 dny uležet v lednici.Před grilováním…
Šťavnatá sekaná, ve které se skrývá mrkev. Dochucená je také další zeleninou a bylinkami, třeba medvědím česnekem a petrželkou. Přesně taková se hodí na jarní období a…
Pokud potřebujete efektní pohoštění pro rodinnou oslavu nebo setkání s přáteli, můžete zkusit tyto "tlamičky" z listového těsta. Chutná náplň, křupavé těsto, trochu…
Grilovaná vepřová plec s kapiemi v troubě je vynikající pokrm, který spojuje šťavnatou chuť vepřového masa s lahodnou sladkostí pečených paprik. Tento recept je ideální…
Toto vydatné jídlo z dušeného vepřového masa a zeleniny se skvěle hodí do chladných dnů. Abychom dosáhli té správné chuti, je třeba zvolit vhodnou pikantní klobásku,…
Na slavnostní tabuli pro zarputilého masožravce připravte masový dort. Není složitý na přípravu a oslavenci udělá určitě větší radost, než jeho sladká obdoba z cukrárny.…
Kombinace šťavnatého vepřového masa s čerstvou brokolicí a jemnou cuketou vytváří pokrm, který je nejen snadný na přípravu, ale také bohatý na bílkoviny a vitamíny, což…
Bramborový džuveč s vepřovým masem je lahodné a syté jídlo, které kombinuje šťavnaté vepřové maso s bramborami, paprikami a rajčaty. Tato tradiční balkánská specialita…
K nedělnímu obědu nejčastěji připravujeme opravdu vydatné pokrmy, které vyžadují pečlivou přípravu. Dušené vepřové maso na česneku, v kombinaci s příjemně nasládlým…
Šoférský guláš je chutné a syté jídlo, které oceníte při každé příležitosti. Skládá se z kousků kvalitního vepřového masa z plece, které se pomalu vaří v bohaté směsi…
Marmeláda z květů černého bezu: Ideální způsob, jak využít drobné kvítky jinak než do sirupu
Rumfordská polévka z brambor, krup, hrachu a chleba kdysi zabránila hladomoru. S česnekem chutná fantasticky
Umění francouzské kuchyně nejlépe ovládala Američanka. Poznejte kuchařku Julii Child!