Dort Květináč
Recept ještě nebyl hodnocenZákladní recept na KORPUS (kulatá forma o průměru 21 cm): 150 g polohrubé mouky, 140 g moučkového cukru, 4 vejce, 4 lžíce horké vody, 1/2 sáčku kypřícího prášku. Pokud…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Základní recept na KORPUS (kulatá forma o průměru 21 cm): 150 g polohrubé mouky, 140 g moučkového cukru, 4 vejce, 4 lžíce horké vody, 1/2 sáčku kypřícího prášku. Pokud…
Vejce ušlehejte do pěny, postupně přidávejte tekutý med, olej a rozmačkané banány. Všechny suché ingredience smíchejte dohromady a postupně zašlehejte do tekuté směsi. …
Vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny, prosejeme hl. mouku. Zlehka hmotu promícháme. Připravenou hmotu rozetřeme na plát na plech s pečícím papírem. Po upečení necháme…
Den předem naložíme švestky do rumu. Druhý den změklé švestky i s rumem rozmixujeme. Je lépe, když mixujeme jen nahrubo a zůstanou nám malé kousky švestek.Piškoty a…
Vejce šleháme s cukrem do husté pěny, prosejeme mouku a zlehka zamícháme a lijeme do formy. Pečeme. Z pudinků a mléka uvaříme hustý pudink a necháme vychladnout. Změklé…
Na korpus vyšleháme bílky se solí do polotuha a došleháme do tuha s cukrem. Zašleháme žloutky a olej a nakonec lehce vmícháme rozmíchanou mouku s pudinkovým práškem.…
Nepečené čokoládové kuličky ukrývají v sobě lahodnou sladkou, máslovou ořechově - piškotovou hmotu, která navíc voní rumem. Hodina vaší práce bude odměněna jedním z…
Připravte luxusní dezert plný oříškové chuti máku, se spoustou vložených dobrot a polevou z bílé čokolády. Příprava je trošku náročnější, ale výsledek bude exkluzivní…
Pokud chcete připravit skvělý dezert na slavnostní tabuli, máte jedinečnou příležitost připravit ho podle našeho receptu. Skládaný dezert s lahodným žloutkovým krémem a…
Vejce vyšleháme s cukrem do pěny, za stálého šlehání přilijeme olej, přidáme jogurt a nakonec vmícháme mouku smíchanou s čokoládovým pudinkem, kakaem a práškem do pečiva…
Ovocné osvěžení pro malé i velké: 10 skvělých domácích limonád, které musíte zkusit!
Upekli jsme nadívaná vejce podle M. D. Rettigové: Zužitkují se do nich vykoledovaná vajíčka i starší pečivo a jídlo chutná skvěle
Cibule dává salátům tu správnou chuť. Jak zmírnit její štiplavost a jaké odrůdy jsou do salátů nejvhodnější