Pudinkové jahodové tyčinky
Recept ještě nebyl hodnocenZe všech surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu 2 hodiny odpočinout.Přes nástavec v masovém mlýnku vytlačujeme proužky, které rádýlkem nakrájíme na stejně…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Ze všech surovin vypracujeme těsto, které necháme v chladu 2 hodiny odpočinout.Přes nástavec v masovém mlýnku vytlačujeme proužky, které rádýlkem nakrájíme na stejně…
Vejce a cukr ušleháme do pěny .Pak přidáme vodu, olej, polohr.mouku , kakao a pr.do pečiva . Vše pořádně smícháme,vylejem na vymazaný a vysypaný plech a upéčem. Po…
Jak oživit bramborák? S nastrouhaným kuřecím masem a mozzarellou je hitem internetu, je šťavnatý a voní bylinkami
Praotec Čech si pochutnával na pečené zvěřině a říčních rybách, k tomu popíjel medovinu
Sladkost s orientálním nádechem. Doplňte mísy s cukrovím domácím tureckým medem