Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Protlak rajčatový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rajčatová omáčka

Rajčatová omáčka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Jednoduchou rajčatovou omáčku připravíme z cibulové jíšky, kterou povaříme ve vývaru spolu s kořením. Na závěr přidáme rajčatový protlak. Omáčku můžeme zahustit…

mardosa

45 min

Hovězí kostky na víně

Hovězí kostky na víně

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Aby si hovězí maso zachovalo svoji šťavnatost a na talíři se jen krásně rozpadalo, je třeba velice pečlivé a delší přípravy. Hovězí kostky den předem marinujeme v…

mkab

225 min

Buši nová rajská

Buši nová rajská

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Plněné papriky s rajskou omáčkou podle paní Libušky - Buši. S omáčkou vylepšenou rajčatovou šťávou, dobře ochucenou náplní z mletého masa a přílohou podle vaší chuti. To…

Vaclav Fronek

90 min

Masové ďábelské toasty

Masové ďábelské toasty

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Masové ďábelské toasty jsou pikantní a lahodnou volbou pro milovníky výrazných chutí. Tato lahůdka spojuje šťavnaté mleté maso s pikantní omáčkou a aromatickým kořením.…

1974andrea

180 min

Zelné listy plněné houbami

Zelné listy plněné houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Plněné balíčky ze zelných listů jsou oblíbené v mnoha evropských zemích. Obvykle se plní mletým masem, tentokrát ale zvolíme náplň z rýže a sušených hub. Díky rýži dobře…

poslirecept

65 min

Zvěřinové ragú

Zvěřinové ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Z chutného a aromatického jeleního masa můžeme připravit výborné ragú s bohatou chutí. Dlouhá příprava zajistí, že bude maso krásně měkké a všechny chutě se správně…

poslirecept

120 min

Úhoř po italsku

Úhoř po italsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Staženého úhoře naporcujeme na 3cm kousky, osolíme, opepříme a opečeme v rozpáleném oleji. Opečeného úhoře vyjmeme a uložíme v teple. Na oleji po opékání úhoře…

Jiri V.

60 min

Bohdalovský závitek

Bohdalovský závitek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Maso naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí. Mezitím si podusíme kysané zelí do poloměkka a zahustíme je syrovým bramborem. Na každý plátek masa dáme hromádku…

Pojednání o BORŠČI

Pojednání o BORŠČI

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Z Wikipedie: Boršč (také boršč, bortsch, borstch, Borsh, boršč, Ukrajinský: борщ, v jidiš: באָרשט) je polévkou, která je populární v mnoha zemích střední a východní…

Rizoto s hovězím masem

Rizoto s hovězím masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,5

Maso nakrájíme na jemné nudličky osolíme a opepříme, přidáme lžíci oleje, lžíci solamylu a dobře promícháme. Na pánev dáme zbytek oleje rozehřejeme, přidáme cibuli a…

Pikantní špekáčky na topinku

Pikantní špekáčky na topinku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Špekáčky oloupeme a nakrájíme na kousky. Rozehřejeme pánev a špekáčky na sucho opečeme. Pustí svůj tuk. Přidáme drobně nakrájenou cibuli, očištěné feferonky a česnek…

Červená kuřecí směs

Červená kuřecí směs

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Kuřecí maso jsem naložila (olej, sladká i pálivá paprika, grilovací koření, pepř, sůl, česnek, lžička sójové omáčky) a nechala v lednici dvě hodiny uležet. Na pánvi…

Mischigan

40 min

1 17 18 19 20 21 79