Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Protlak rajčatový - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Hovězí dušené plátky

Hovězí dušené plátky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí maso si zaslouží skvělou úpravu a delší péči. Naklepat, orestovat, podusit, dochutit. Nezapomenout na vhodnou přílohu. Finální jídlo se vám odvděčí výbornou chutí…

Scarlet-pl

90 min

Špagety s párkovou směsí

Špagety s párkovou směsí

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Cibuli nakrájíme na kousky, párky nastrouháme. Dáme vařit vodu na špagety.Na oleji zpěníme cibuli, přidáme párky a chvíli podusíme. Potom dáme rajský protlak, podusíme,…

kamza

30 min

Kuřecí enchiladas

Kuřecí enchiladas

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Mexická kuchyně je u nás velmi trendy. Enchiladas jsou zavinuté tortilly s náplní a omáčkou. Jejich příprava je snadná a jídlo je plné skvělých chutí. Přesvědčte se sami…

Žampionová omáčka - k těstovinám

Žampionová omáčka - k těstovinám

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Lahodná žampionová omáčka se skvěle hodí nejen k těstovinám, podávat ji můžete i k různě upraveným masům. Osmažené žampiony povaříme ve vývaru a ochutíme rajčatovým…

Hovězí přední na divoko

Hovězí přední na divoko

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Divokým kořením ochucené hovězí maso je dušené na cibuli a česneku s rajským protlakem, s trochou portského vína. Podáváme ho se smetanou zjemněnými mačkanými brambory s…

Marps

150 min

Krůtí nudličky s pórkem

Krůtí nudličky s pórkem

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Vše na marinádu smícháme v misce. Maso nakrájíme na nudličky a promícháme s marinádou. Na rozehřátem oleji opékáme a po chvíli přidáme pórek. Opékáme do změknutí masa.

Půlnoční flamendr

Půlnoční flamendr

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Decentně pikantní hovězí flamendr zajisté osloví všechny milovníky pálivého jídla. Směs hovězích nudliček, cibule, žampionů a rajčatového protlaku je rychle hotová.…

Gulášová polévečka

Gulášová polévečka

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Skvělá gulášová polévka s libovým mletým hovězím masem a slaninou je velmi vydatná, můžete ji klidně servírovat jako samostatný chod, třeba s domácím chlebem. Příprava…

Moanka

70 min

Rajská omáčka s perníkem

Rajská omáčka s perníkem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Poctivá rajská omáčka je oblíbenou českou klasikou. Zkuste ji tentokrát zahustit strouhaným perníkem. Díky hřebíčku a skořici omáčka krásně voní. Podávat ji můžete…

mika59

45 min

Roštěná  - ala Stroganov

Roštěná - ala Stroganov

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Hovězí Stroganov, též Stroganoff, pochází z Ruska, odkud se rozšířil do celého světa. Pokrm doprovází mnoho legend a není tudíž jasné, která verze je ta pravá. Vždy by…

Ivace64

90 min

Debrecínský guláš dobrý

Debrecínský guláš dobrý

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Na oleji zpěníme nadrobno pokrájenou cibuli, prolisovaný česnek a přidáme maso pokrájené na kostky, které osmahneme, okořeníme, přidáme protlak a podlijeme vodou. …

DESNA

50 min

Hovězí pečeně po myslivecku

Hovězí pečeně po myslivecku

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Ze špeku nakrájíme klínky a maso prošpikujeme. Osolíme a opepříme. Potravinařským provázkem svážeme, aby udrželo pěkný tvar. Necháme chvíli odležet.Mezitím nakrájíme…

mika59

170 min

1 4 5 6 7 8 81