Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rozmarýn sušený - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 716 kJ /
410 kcal
Bílkoviny10,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny10,00 g
Tuky10,00 g
– nasycené6,00 g
– nenasycené4,00 g
–– mononenasycené2,00 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,00 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 40 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy60,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Pečené nudličky z kapra

Pečené nudličky z kapra

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kapří filety vykostíme a nakrájíme na nudličky.Suroviny, určené pro marinádu, prošleháme a dobře promícháme s kousky kapřího masa. Uložíme do ledničky a necháme…

Eliza

45 min

Roštěnky naší rodinky

Roštěnky naší rodinky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Šťavnaté, dobře kořeněné plátky hovězího masa v omáčce připravené z cibulového základu, hořčice a vývaru jsou ideálním jídlem na nedělní oběd. I když příprava trvá…

Eliza

105 min

Babiččino kuře

Babiččino kuře

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuře dobře opláchneme a očistíme od zbytků brk a peří. Rozpůlíme a každou půlku rozdělíme na 3 díly. Uvedenou dávku másla rozpustíme v mikrovlnné troubě při max.350W …

Colombo65

120 min

Jehněčí ragú

Jehněčí ragú

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Maso očistíme, odblaníme, nakrájíme na menší kostky či nudličky. Na sádle necháme zesklovatět na kostky nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce…

Montanka

90 min

Bylinkový amur

Bylinkový amur

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Amura podél páteře rozřízneme na dvě části. Z druhé poloviny odstraníme páteř. Odstraníme kůži, překrojíme v půlce, máme 4 porce a potřeme je solí.V hmoždíři rozdrtíme…

Jaromira18

40 min

Salát z hlívy ústřičné

Salát z hlívy ústřičné

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Cibuli pokrájenou na kolečka osmahneme na olivovém oleji. Přidáme na proužky nakrájenou hlívu a na kolečka nakrájenou mrkev. Zakápneme sojovkou, přisypeme rozmarým,…

Žebírka v pivní marinádě

Žebírka v pivní marinádě

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

U marinády na žebírka není nutné experimentovat. Skvělá kombinace je z hořčičného základu, česneku, koření, medu a piva. Během marinování si maso natáhne výrazné chutě a…

RubyRom

70 min

Kuřecí stehýnka po myslivecku

Kuřecí stehýnka po myslivecku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Kuřecí stehýnka osolíme a opepříme, obalíme v hladké mouce a zprudka opečeme na oleji. Pak stehýnka vyjmeme, do výpeku dáme nakrájenou slaninu, česnek, cibuli, vše…

RubyRom

40 min

Aljašská treska pečená s bramborami

Aljašská treska pečená s bramborami

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Uvaříme malé brambory ve slupce (asi10 minut). Nakrájíme kapii na kousky, brambory scedíme a dáme na plech vyložený pečicím papírem. Přidáme nakrájenou kapii. Postříkáme…

mojetara

75 min

Grilovací marináda

Grilovací marináda

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Základem pro krásně šťavnaté a křehké grilované maso, je dobrá marináda. Marináda s Metaxou dodá masu tu pravou chuť. Pokud máte rádi pikantní pokrmy, přidejte pálivou…

Bibinka

10 min

1 2 3 4