Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rybí odřezky - suroviny a ingredience

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie320 kJ /
77 kcal
Bílkoviny18,00 g
– z toho živočišné bílkoviny18,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky0,50 g
– nasycené0,10 g
– nenasycené0,30 g
–– mononenasycené0,10 g
–– polynenasycené0,20 g
––– omega 30,10 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 60 mg
Sodík 66 mg
Sůl0,16 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g

Recepty s touto surovinou

Jemná rybí polévka

Jemná rybí polévka

Recept ještě nebyl hodnocen 4,1

Očistíme hlavy a zeleninu.Na lžíci másla orestujeme nakrájenou zeleninu. Zalijeme studenou vodou a přidáme hlavy a odřezky. Vody dáváme jen tolik, aby byly hlavy…

Rybí polévka s knedlíčky

Rybí polévka s knedlíčky

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Hlavy, rybí porce a odřezky uvaříme v osolené vodě společně s mrkví a několika kuličkami celého pepře. Hotový vývar slejeme přes sítko. Mrkev nastrouháme a přidáme do…