Jemná rybí polévka
Recept ještě nebyl hodnocenOčistíme hlavy a zeleninu.Na lžíci másla orestujeme nakrájenou zeleninu. Zalijeme studenou vodou a přidáme hlavy a odřezky. Vody dáváme jen tolik, aby byly hlavy…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 320 kJ / 77 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 18,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,50 g |
– nasycené | 0,10 g |
– nenasycené | 0,30 g |
–– mononenasycené | 0,10 g |
–– polynenasycené | 0,20 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 60 mg |
Sodík | 66 mg |
Sůl | 0,16 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Očistíme hlavy a zeleninu.Na lžíci másla orestujeme nakrájenou zeleninu. Zalijeme studenou vodou a přidáme hlavy a odřezky. Vody dáváme jen tolik, aby byly hlavy…
Hlavy, rybí porce a odřezky uvaříme v osolené vodě společně s mrkví a několika kuličkami celého pepře. Hotový vývar slejeme přes sítko. Mrkev nastrouháme a přidáme do…
Vidlička jako ďáblův nástroj a nůž místo párátka: Moderní příbor používáme teprve dvě století
Snídaně pro lenochy: Fermentovanou ovesnou kaši podle receptu Hanky Zemanové večer zamícháte a ráno posnídáte
Lógr z kávy nepatří jen do koše: Funguje jako skvělé hnojivo, čistidlo i kosmetický prostředek