Jogurtový koláč s rynglemi
Recept ještě nebyl hodnocenPředehřejeme si troubu na cca 180°C.Smícháme jogurt, mouku, cukr, tuk, kypřicí prášek a vejce. Těsto nalijeme na předem vymazaný a moukou vysypaný plech. Na něj…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 249 kJ / 59 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,65 g |
Tuky | 0,20 g |
– nasycené | 0,04 g |
– nenasycené | 0,10 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,09 g |
––– omega 3 | 0,03 g |
Vláknina | 2,50 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,50 g |
– cukry | 6,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Předehřejeme si troubu na cca 180°C.Smícháme jogurt, mouku, cukr, tuk, kypřicí prášek a vejce. Těsto nalijeme na předem vymazaný a moukou vysypaný plech. Na něj…
Nachystáme si jablka (či jiné ovoce) – jádřince vykrojíme vykrajovačem nebo nožem a nakrájíme kolečka asi 1cm. Brambory nastrouhat nahrubo a po hrsti dávat do…
Vyzkoušeli jsme mechový dort jako z MasterChefa. S krémem z mascarpone a malinami chutná fantasticky
Sůl a řepa: Jak se vaří v Pohlreichem oceněné restauraci? Fermentované brambory a mrkvový kečup nejsou pro každého
Josef Maršálek připravil sladké mrkvánky z Vysočiny: Přidejte do nich i trochu pepře, doladí to chuť, radí cukrář