Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Rýže kulatozrnná - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Rizoto s italskou klobásou a rajčátky

Rizoto s italskou klobásou a rajčátky

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Troubu předehřejeme na 175°C. V pánvi s rukojetí rozehřejeme na středním plameni olej s máslem a orestujeme na něm cibuli dosklovita. Přidáme klobásky a řapíkatý celer…

Tefal

60 min

Meruňková miska s karamelem

Meruňková miska s karamelem

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Opláchnuté meruňky namočíme na hodinu do pomerančové štávy a rumu.Uvaříme rýži podle návodu na obale.Ovoce ve štávě rozmixujeme a přidáme k uvařené rýži, dochutíme…

Chřestový nákyp

Chřestový nákyp

Recept ještě nebyl hodnocen 4,2

Rýži uvaříme podle návodu. Mezitím si oloupeme a očistíme chřest, nakrájíme na menší kousky (třeba kolečka/půlkolečka - záleží na velikosti chřestu). Rýži i nakrájený…

Zeleninová s rýží ll.

Zeleninová s rýží ll.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Nadrobno nakrájenou zeleninu i cibuli orestujeme na másle.Zalijeme vodou a přidáme kostku bujónu, hrst rýže, nakrájenou kapustu a když máme, můžeme přidat i květák nebo…

Gregusa

45 min

Mléčná rýže s jahodami

Mléčná rýže s jahodami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Rýži uvaříme v mléce, pokud je potřeba, přidáme ještě trochu mléka. Necháme vychladnout.Do hotové rýže přidáme cukr, smetanu, rozmačkané jahody a promícháme.Naplníme…

RubyRom

65 min

Rizoto carbonara

Rizoto carbonara

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Rýže je nejdůležitější obilovinou světa a připravuje se na mnoho způsobů. V naší kuchyni není tak častá, většinou jí připravujeme jako přílohu k masu či omáčkám. Další…

Jaksljiri

40 min

Hruškový nákyp

Hruškový nákyp

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Jednou za čas je chuť na nějaký sladký oběd. Zvláště pak v létě a na začátku podzimu, kdy dozrává spousta druhů ovoce. Klasický nákyp je spojením výše zmíněného. V tomto…

RubyRom

50 min

Ředkvičkové rizoto

Ředkvičkové rizoto

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Na jaře jsou ředkvičky nejšťavnatější. Lehce je orestujte a přidejte do krémového rizota s mascarpone. Ředkvičky díky restování ztratí svojí štiplavou chuť a rizoto…

Simply Food

45 min

1 2 3