Dvacetiminutový těstovinový oběd
Recept ještě nebyl hodnocenOběd připravený během dvaceti minut? Ano, je to možné. Pokud máme doma těstoviny, masovou konzervu, zeleninu a koření, můžeme se do toho pustit. Výsledkem bude směs masa…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Oběd připravený během dvaceti minut? Ano, je to možné. Pokud máme doma těstoviny, masovou konzervu, zeleninu a koření, můžeme se do toho pustit. Výsledkem bude směs masa…
Ideální recept, pokud můžeme použít nové brambory i se slupkou, protože právě pod ní se ukrývají nejcennější vitamíny. Brambory jsou nízkokalorické a na živiny a škrob…
Milujete přesnídávkové polévky? Určitě uvítáte náš podrobný recept poctivou dršťkovou. Výsledný pokrm je zahuštěný kousky dobře provařeného masa a zeleniny, voní…
Patříte mezi milovníky masa, bůčku a řízků? Tak musíte vyzkoušet soukenický řízek. Recept je jednoduchý a pokrm je to opravdu lahodný. Stačí pár minut na pánvi a voňavý,…
Tato vydatná polévka, která nás příjemně zahřeje, je plná vůní česneku, majoránky a dalšího koření. Když ji připravíme k obědu, nemusíme ani chystat nic dalšího, polévka…
Ze špalíku masa uděláme pokud možno jeden, případně dva plátky, které paličkou naklepeme a upravíme do potřebného tvaru.Ze tří vajíček a jedné cibule na trošce sádla…
Maso i sádlo (tučné složky by mělo být 25 – 30%) nakrájíme na kostky 2 x 2 cm, které pak pomeleme na střední šajbě mlýnku na maso předem minimálně ½ hodiny vychlazeného…
Mini koláčky podle našeho receptu jsou sice z těsta, ve kterém je droždí, ale nenechávají se kynout. Upéct si je můžete jen tak na chuť, ale parádu udělají i jako…
Pro život v horách je nutné mít hodně síly a vydatný jídelníček. I proto na pravé podkrkonošské kyselo potřebujete chlebový kvásek. Tato sytá polévka s houbami byla…
Podzimní polévky jsou husté a vydatné, zahřejí vás a jsou rychle hotové. Jednou z nich je polévka z růžičkových kapustiček, doplněná bramborami a kvalitní klobásou.…
Polévka, která pomáhá s bojem proti nachlazení, nebo s kocovinou. Řeč je samozřejmě o česnečce, připravované z uzeného vývaru. Nenáročná polévka, která je do půlhodiny…
Jídlo které si dá čas od času s chutí skoro každý. Zdravá čočka, vajíčko a párek se dá koupit s vysokým podílem masa. Oběd který nás zasytí na delší dobu a nebudeme mít…
Bác je vlastně slaná "buchta" litá na pekáč, silně vymazaný sádlem a vysypaný celým mákem. Těsto zjemňuje strouhaný vařený brambor a dochucuje česnek s majoránkou.…
Očistíme zeleninu a nakrájíme nebo nastrouháme, nasekáme cibuli na kostičky, slaninu nakrájíme na hranolky. Maso očistíme, zbavíme případných stříbrných kousků blány a…
Játra mají hned několik výhod. Krom nízké ceny, stojí za zmínku vysoký obsah železa, či vitamínů A, B a D. Pokud je máte rádi, určitě vyzkoušejte tento recept na játra…
Paštika je skvělá jako předkrm nebo jako slané pohoštění pro přátele. Díky domácí přípravě víte, co jíte a navíc můžete paštiku vyladit dle své chuti například přidáním…
Skvělý kotlíkový guláš vařený venku na ohni je skvělým způsobem trávení volného času spojeným s dobrým jídlem. Pozvěte rozšířenou rodinu nebo přátele a můžete se…
Chutná, rychlá večeře či oběd, který zvládne i začátečník. Tato jídla z jednoho hrnce jsou velmi oblíbená v dnešní uspěchané době. Přidáním koření si ho můžeme připravit…
Nejprve si připravíme zelí. Do hrnce na rozehřáté sádlo dáme cibuli, zasypeme moukou a usmažíme zásmažku. Jakmile cibule s moukou začne zlátnout, odstavíme z ohně a…
DODRŽET POŘADÍ POSTUPU !Na kostičky nakrájíme starší rohlíky a mírně je provlhčíme vodou. Přidáme utřený česnek, najemno nakrájenou cibuli, papriku, pepř, muškát,…
Šťavnaté vepřové plátky potřené česnekem, položené na vrstvě cibule, jablka a beraních rohů pečeme podlité vodou smíchanou s hořčicí. Výborné pečené maso zalité šťávou…
Pokud máte rádi maďarskou kuchyni, připravte si o víkendu paprikáš s domácími haluškami. Příprava je jednoduchá a všichni si určitě pochutnají. Skvělý maďarský paprikáš…
Uvařte si s námi poctivý hovězí guláš z pohodlí domova. Základem pravého guláše je maso, nejlépe hovězí kližka, díky které je guláš šťavnatý a má nezaměnitelnou chuť.…
Vděčným moučníkem je bábovka, která se dá připravit na mnoho způsobů. Vyzkoušejte připravit bábovku provoněnou vanilkou a letními borůvkami. Ideální moučník k nedělní…
10 nejlepších nádivek nejen na Velikonoce: Recepty a rady, které zajistí dokonalý výsledek!
Jak udržet banány čerstvé až 14 dní? Pomůže fígl s drobným předmětem, který běžně vyhazujeme
Influencer Ostravsky Gastrošef o svém vaření: Úsměv na hubach, jednoduche recepty a legraca, to je hlavni, říká