Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Sádlo - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Smetanové kotlety na houbách

Smetanové kotlety na houbách

Recept ještě nebyl hodnocen 4,4

Kotlety osolíme, opepříme a po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily. Naklepávat není nutné.Drobně pokrájenou cibuli osmažíme na sádle v kastrolu…

Bílé fazole s klobásou

Bílé fazole s klobásou

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Bílé fazole s uzeninou je tradiční španělský pokrm. Je to jídlo velmi jednoduché, kde se chutě fazolí a koření nádherně propojí, doplní je opečená klobása a výsledek na…

lenka

40 min

Kuřecí roláda

Kuřecí roláda

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Kuře vykostíme, ostrým nožem upravíme do plátu, osolíme, okořeníme dle vlastní chuti a mezi dvěma mikrotenovými úřezy naklepeme. V ledničce necháme do druhého dne uležet…

Vepřová tyrolská játra

Vepřová tyrolská játra

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vděčnou a levnou večeří jsou játra, připravovaná na tyrolský způsob, s omáčkou z kořenové zeleniny se zakysanou smetanou. Pokud chcete, aby pokrm měl pravý tyrolský…

nofrona

100 min

Žampionová směs na topinky

Žampionová směs na topinky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Masová směs na topinky je taková klasika. Co takhle ale zkusit odlehčenější variantu se žampiony? Je stejně tak výborná a skvěle se hodí jak na topinky, tak na…

mika59

30 min

Znojemský guláš

Znojemský guláš

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Na větší části sádla zpěníme jednu nadrobno pokrájenou cibuli, přidáme mletou papriku a na kostky pokrájené maso. Opečeme je po všech stranách, osolíme a mírně podlité…

Debrecínský guláš II

Debrecínský guláš II

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Na rozehřátém sádle necháme zpěnit jemně nakrájenou cibuli, přidáme maso pokrájené na kostky a necháme ho zatáhnout. Osolíme, opepříme, zasypeme paprikami, krátce…

Jelítková polévka II.

Jelítková polévka II.

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Na sádle osmažíme na drobno nakrájenou cibuli a na plátky nakrájený česnek a necháme osmažit. K cibulce přidáme jelito nakrájené na kousky, zalijeme vývarem (vodou s…

Bibinka

40 min

Pikantní plátky krkovičky

Pikantní plátky krkovičky

Recept ještě nebyl hodnocen 4,8

Vepřová krkovice je velmi chutné a šťavnaté maso. Stačí ji jednoduché kořenění a vykouzlíte skvělý pokrm. Takto připravená krkovice je smažená se slaninou na sádle a k…

Lečo, jak ho dělám já

Lečo, jak ho dělám já

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

S létem přichází ruku v ruce sklizeň rajčata a paprik. Pokud nevíte, co z jejich přebytků připravit, určitě nešlápnete vedle, když zvolíte oblíbené maďarské lečo s…

zizala

40 min

Podmáslový řízek

Podmáslový řízek

Recept ještě nebyl hodnocen 4,9

Pokud chcete v neděli smažit opravdu křehké a voňavé řízky, začněte podle našeho receptu s přípravou o den dříve. Naložení masových plátků do podmáslí se postará o…

cathleen

45 min

1 26 27 28 29 30 161