Cheesecake s třešněmi ve stylu New York
Recept ještě nebyl hodnocenSušenky rozdrtíme v robotu a promneme spolu s povoleným máslem. Hmotu dáme na dno dortové formy a pořádně přitlačíme a uhladíme druhou (vypouklou) stranou polévkové…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Sušenky rozdrtíme v robotu a promneme spolu s povoleným máslem. Hmotu dáme na dno dortové formy a pořádně přitlačíme a uhladíme druhou (vypouklou) stranou polévkové…
SE SHAKEREM: Oloupaný banán rozmačkáme (např. lžicí) vhodíme do shakeru a zalijeme mlékem a pro štěrcháme. Poté dosladíme dle chuti a znovu zaštěrcháme. BEZ SHAKERU: …
Zpracuji vše na těsto, rozválím a vykrajuji kolečka. Peču je na 180°C cca 5 minut do zrůžovění. Salko vyliju do hrnce přímo z konzervy, nakrájím máslo, přidám rum a…
Rozinky překrojit a namočit aspoň na hodinu do rumu. Šlehačky vyšlehat do tuha, zašlehat salko, punčové aroma podle chuti, přidat namočené rozinky i s rumem. …
Drcené sušenky smícháme s máslem, hmotu naskládáme do koláčové formy, udusáme a vytvoříme i okraje. Dáme do lednice a připravíme si náplň. Vymícháme tvarohy s cukrem a…
Perník upečeme den dopředu, z poloviční dávky, na celý plech, aby byl nízký.Z perníku vykrájíme kolečka a zbytky semeleme, smícháme s kakaem a odložíme na obalování…
Očištěná jablka rozvařím na kaši s vodou, přidám vše ostatní a nechám krátce povařit. dám do skleniček a zavařím 20min.
Sušenky s cukrem důkladně v mixeru pomeleme, zalijeme rozpuštěným máslem a promícháme. Takto vzniklou směs, zhruba konzistence drobenky, pěkně "udusáme" do koláčové…
vsechno nalijeme do sklenicky a zamichame, je to takove pohlazeni po narocnem dni pro ty kdo maji radi takove sladke pokuseni
Náplně: Nejdříve si uvařím hustý kakaový puding, používám málo tekutiny, kvůli opravdu pevné hustotě, jelikož se mi s tekutějšími náplněmi špatně pracuje (asi to chce…
Náplně: Nejdříve si uvařím hustý kakaový puding, používám málo tekutiny, kvůli opravdu pevné hustotě, jelikož se mi s tekutějšími náplněmi špatně pracuje (asi to chce…
Ve šlehači ušleháme těsto klasickým způsobem. Před došleháním přidáme olej, vodu, nakonec vešleháme mouku smíchanou s práškem do pečiva a kokos. Těsto rozdělíme do dvou…
Bílky vyšleháme v tuhý sníh, zašleháme postupně cukr, žloutky,olej,může být i voda a vařečkou zamícháme mouku. Péct na 190 stupňů asi 20 min. v elektrické troubě, pekla…
Pařížskou šlehačku ušleháme dotuha, salko smícháme s čokoládou a zakysanou smetanou. Vše pak opatrně, velmi pozvolna promícháme. Vlijeme do misky, zakryjeme folií,…
Sušenky rozmixujeme nebo rozdrtíme. Přidáme kakao, změklé máslo a prohněteme.Těsto rozmístíme (nejlépe namočenýma rukama) na plechu nebo pekáčku vyloženém pečícím…
Vejce rozdělíme na bílky a žloutky.Žloutky utřeme s herou a mletým cukrem.Z bílků uštěháme tuhý sníh.Do směsi ze žloutků přidáme mouku, prášek do pečiva, mouku a lehce…
Předehřejte troubu na 190°C. Natřete na dortovou formu tenkou vrstvu oleje. Rozmixujte grahamové sušenky a smíchejte je s cukrem a máslem. Roztřete mixturu ve formě a…
1)prášek do pečiva, vejce, mléko, olej a pol.mouku zpracujeme a dáme do formy. 2) mouč.cukr, máslo, salko a bílek zpracujeme a dáme na těsto, které je v bábovce. Formu…
50g másla, vejce, cukr, hladkou mouku, 40g rumu, sodu a med smícháme a propracujeme na těsto. Těsto rozválíme na plát a vykrájíme vhodnou formou 24 placek plných a 24…
Žloutky šleháme s cukrem, přidáme vodu a olej a když je hmota krémovitá, vmícháme mouku s práškem do pečiva a s kakaem, mleté ořechy a z bílků hustý sníh. Těsto vlijeme…
Vyšlaháme si vajíčka s cukrom, pridáme Heru, med a miešame nad parou. Ked sa rozpustí Hera, pridáme sodu bicarbonu, ocot a múku, premiešame a odstavíme. Vymiesime cesto…
Avokádo oloupeme,vyndáme pecku, a dáme do skleničky. Lžící rozmačkáme. Nalijeme trochu salka. Nalijeme trochu citrónové šťávy. Nasypeme led a podáváme
Na korpus promícháme všechny uvedené suroviny, uhněteme do koule a pomocí dlaně a prstů vmačkáme do dortové formy a uděláme zvýšený okraj (asi 1,5 cm). Dáme do lednice. …
Jak na šťavnaté pastitsio: Fantastické řecké „lasagne“ připravíte rychleji, než italský originál a pochutnáte si stejně!
Jak posílit imunitu dětí? Zkuste lososa s mandlovou krustou nebo vydatnou polévku z pečené zeleniny
Mouka je při zahušťování omáček zbytečná, říká šéfkuchař Petr Hajný, který nově učí lidi vařit v online kurzech