Cukroví ze Salka
Recept ještě nebyl hodnocenNenáročné, chutné a ideálně i nepečené cukroví je vyhledávanou alternativou k tradičním receptům. Kokosový základ, který v sobě ukrývá barevné marcipánové zdobení potěší…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Nenáročné, chutné a ideálně i nepečené cukroví je vyhledávanou alternativou k tradičním receptům. Kokosový základ, který v sobě ukrývá barevné marcipánové zdobení potěší…
Cukroví ve stylu oblíbených pralinek Raffaello můžete připravit i v klidu domova, a to navíc v několika variantách. Sladké kuličky z drcených sušenek, Salka a kokosu…
Sváteční dezert z lehounké pěny plný čokolády vám zlepší náladu na celý den. Jeho příprava je velmi jednoduchá a nenáročná, zcela jistě stojí zato si jí vyzkoušet.
Receptů na medovník je hodně, ale tenhle je opravdu vynikající. Výhoda je, že těsto můžeme mít připravené předem i v mrazáku a pak je otázkou okamžiku, než upečeme…
Oživte tyto nadýchané donuty touto želatinovou polevou! Každá kapka je plná lesklých barev a intenzivní chuti, která zvýrazní krásu a dokonalost i vašich dortů, muffinů…
Ochutnejte kombinaci sladkého karamelu a exotického rumu v lahodném karamelovém likéru ze Salka a rumu. Z dostupných surovin můžete doma jednoduše vyrobit jemný sladký…
Kokosky jsou oblíbeným vánočním pečivem. Můžeme si je dát samotné, slepit krémem, marmeládou a namočit do čokolády, pokud si pod ně upečeme kolečka z lineckého těsta.…
Domácí lahodné zmrzlině se nic nevyrovná. V letních dnech jistě oceníte zásobu skvělé vanilkové a čokoládové zmrzliny ve vašem mrazáku. S našim receptem ji zvládne hravě…
Medové řezy se hodí pro opravdu sváteční příležitosti. Medem provoněné nadýchané těsto je upečeno v plátech, které při sestavování moučníku na sebe vrstvíme a…
Nepečené kuličky můžeme připravit i na poslední chvíli a jejich příprava je tak snadná, že ji zvládne každý. Jistě rády pomůžou i děti. Tyto kuličky připravíme ze Salka,…
Zatímco dospělí během svátků popíjejí zimní likéry, dětem můžeme připravit nealkoholický sladký nápoj, který je určitě potěší. Stačí uvařit pudink, vmíchat do něj Salko…
Včelí úly patří mezi cukroví, na které se těšíme celý rok, protože jej zpravidla připravujeme jen na Vánoce. Piškotové podloží, na kterém se tyčí kužel plněný krémem, to…
Výborný kávový vaječný koňak je lahodný nápoj, který spojuje jemnou chuť vajec s bohatým aroma kávy a alkoholu. Tento domácí likér je ideální volbou pro sváteční chvíle…
Piškotový dort s jahodovým pyré a krémem z mascarpone, který je ozdobený zrcadlovou polevou (anglicky mirror glaze), je malé umělecké dílo. Je sice náročný na přípravu,…
Včelí úlky zase trochu jinak, tentokrát ze strouhaného kokosu a Salka. Dozdobeny jsou roztopenou bílou čokoládou, kokosem a červenou lentilkou. Kontrast barev i chutí,…
Karamelový likér ve stylu Baileys, je sladký a sametově jemný nápoj, který si zamilujete na první ochutnání. Spojení smetany, mléka a alkoholu vytváří dokonale lahodný…
Pokud jste zastánci rychlého a nenáročného pečení, připravte si tyto vločkové hrudky. Základem jsou ovesné vločky, které podle své chuti můžete doplnit oříšky, kokosem a…
Mňamózní kuličky jsou plné lahodných chutí, které potěší nejen malé mlsouny, ale i dospělé. Rozplývají se na jazyku a snadno se připravují. Ať už s křupavými oříšky,…
Pokud máte rádi chuť kokosu, nenechte si ujít tato výborná kokosová vosí hnízda. Připravíte je z kokosového těsta slazeného Salkem a naplníte jednoduchým krémem ze…
Lahodný dezert ve tvaru srdíček můžeme připravit nejen na Valentýna. Kromě pěkného vzhledu zaujme i lahodnou chutí, kterou tvoří nadýchaný kakaový korpus a jemný krém z…
Trvanlivé nádivky do cukroví jsou skvělým způsobem, jak dodat vašemu pečení zajímavé a chutné náplně. Tyto náplně mohou být přidány do různých druhů cukroví, jako jsou…
Vaječné koňaky můžeme připravit i s oblíbenou příchutí. Základ ze smetany, Salka, žloutků a pudinku doplníme instantním práškem kávové příchuti. Vychlazený koňak pak…
V míse si ušleháme bílky s polovinou cukru, na hustý sníh, v druhé míse si ušleháme žloutky s vanilínovými cukry a zbylou polovinou cukru. Pořádně vyšleháme asi 20…
Žloutky vyšleháme s cukrem.Přidáme rum, Salko, šlehačku a znovu šleháme.Necháme odležet v lednici alespoň 2 dny.