Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Saturejka - suroviny a ingredience

Recepty s touto surovinou

Ražniči na niti

Ražniči na niti

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Remosku vytřeme sádlem. Oloupané brambory nakrájíme na kostky, pórek na proužky a promícháme s kmínem, orenganem, tymiánem, saturejkou, pepřem a solí. Dáme to na dno…

Jaromira18

180 min

Cizrnovo - cuketové placičky

Cizrnovo - cuketové placičky

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Cizrnu namočíme přez noc, pak slijeme a v nové vodě vaříme 15 - 20 min. Scedíme, necháme vychladnout, osušit a rozmixujeme. Přidáme nastrouhanou cuketu, kopr,…

Kovbojské fazole s mletým masem

Kovbojské fazole s mletým masem

Recept ještě nebyl hodnocen 4,0

Najemno nakrájenou cibuli na oleji osmažíme dozlatova. Poté přidáme maso, které důkladně orestujeme. Téměř hotové maso osolíme, okořeníme a přidáme k němu česnek. Ještě…

Zuzulaaa

60 min

Hrách po Španělsku

Hrách po Španělsku

Recept ještě nebyl hodnocen 4,3

Nejen že hrách obsahuje spoustu důležitých látek, navíc také skvěle chutná. Uvařený hrách smícháme s osmaženou cibulí, rajčaty, strouhankou, vejci a kapary. Ochutíme ho…

Bibinka

95 min

Hovězí maso na pórku s houbami

Hovězí maso na pórku s houbami

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Hovězí maso na pórku s houbami je dochucené do asijského stylu. Bude vám chutnat s rýží, nudlemi i počesku s pečivem, či hříšně s knedlíky. Vyberte pěkný kousek…

HankaPu

45 min

Nakládaný Hermelín s bylinkami

Nakládaný Hermelín s bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Hermelín nakrájíme na čtvrtiny, skládáme natěsno do sklenice a prokládáme všemi surovinami až do vyčerpání zásob.Poté zalijeme slunečnicovým olejem.

LucieV

20 min

Pikantní fazolačka s klobáskou

Pikantní fazolačka s klobáskou

Recept ještě nebyl hodnocen 0,0

Fazole den předem namočíme do většího množství vody.Druhý den vodu neslíváme, přidáme trochu saturejky a fazole uvaříme do měkka. Pokud je třeba, během vaření můžeme…

Kečup Standard a dle Rettigové

Kečup Standard a dle Rettigové

Recept ještě nebyl hodnocen 4,6

Kečup Standart : Rajčata omyjeme, osušíme, nakrájíme na kousky, dáme do velkého hrnce a přidáme nakrájenou cibuli, sůl, červenou papriku, rozemleté koření a rozvaříme.…

Jaromira18

180 min

Gruzínské čachochbili

Gruzínské čachochbili

Recept ještě nebyl hodnocen 4,7

Omyté kuře osušíme a naporcujeme na menší kusy. Každé prso na 4 díly, horní stehna na 2 díly. Z těchto dílů stáhneme kůži a s vyříznutou páteří s biskupem a špičkami…

Tom Beyk

80 min

Polévka z „máslových” fazolí

Polévka z „máslových” fazolí

Recept ještě nebyl hodnocen 5,0

Talíř polévky s fazolemi a klobásou hravě nahradí plnohodnotný oběd a může být i sytou „chlapáckou” večeří. Stačí den předem namočit fazole a druhý den věnovat pár minut…

zuzi777a

60 min

Těstoviny s brynzou a bylinkami

Těstoviny s brynzou a bylinkami

Recept ještě nebyl hodnocen 3,7

Slovenskou specialitou je sýr brynza, vyráběný z ovčího mléka. Většina z nás ho nejčastěji zná v haluškách, avšak mírně pikantní chuť tohoto sýru ozvláštní i jiné pokrmy…

Lucie_1986

30 min

1 2 3 4 7

Naposledy jste si prohlédli