Květákovo-parmezánový krém
Recept ještě nebyl hodnocenV tomto lahodném a vydatném krému naplno vynikne jemná chuť květáku, kterou skvěle doplní parmazán. Na závěr vše ještě zjemníme smetanou. Krémovou polévku podáváme s…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
V tomto lahodném a vydatném krému naplno vynikne jemná chuť květáku, kterou skvěle doplní parmazán. Na závěr vše ještě zjemníme smetanou. Krémovou polévku podáváme s…
Vícezrnné müsli, to je zdravá energie pro každý den. Dodá potřebnou energii a pohodu. Kombinace různých druhů obilovin, oříšků, semínek a sušeného ovoce je nejen plná…
Lahodné spojení rýže, pečeného květáku, řapíkatého celeru a voňavé šalvěje v dobrém rizotu. Rizoto na závěr ochutíme parmazánem a podáváme posypané pečeným květákem a…