Paella Valenciana a Paella de Marisco
Recept ještě nebyl hodnocenPaella Valenciana: Maso nakrájejte na kusy cca 5x5 cm, paličky nechte vcelku, osolte. Na široké pánvi rozpalte olivový olej, a maso na něm pozvolna opékejte ze všech…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 349 kJ / 83 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 16,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 16,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 1,30 g |
– nasycené | 0,30 g |
– nenasycené | 1,00 g |
–– mononenasycené | 0,70 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 170 mg |
Sodík | 80 mg |
Sůl | 0,20 g |
Sacharidy | 1,90 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Paella Valenciana: Maso nakrájejte na kusy cca 5x5 cm, paličky nechte vcelku, osolte. Na široké pánvi rozpalte olivový olej, a maso na něm pozvolna opékejte ze všech…
1. Kuřecí maso si nakrájíme na tenké nudličky. Na pánvi si rozpálíme olej a na něj vlijeme rozšlehaná vejce, osolíme a omeletu z obou stran opečeme. Vyjmeme a nakrájíme…