DIA tvarohové řezy Mouřenín - i pro CRISP
Recept ještě nebyl hodnocenTěsto: Ze všech surovin zpracovat těsto, rozdělit ho na 2 části (asi 2/3 a 1/3) a dát ztuhnout, nejlépe do mrazáku.Těsto může v mrazáku zůstat i více dní.Větší část…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 0 kJ / 0 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 0,00 g |
– nasycené | 0,00 g |
– nenasycené | 0,00 g |
–– mononenasycené | 0,00 g |
–– polynenasycené | 0,00 g |
––– omega 3 | 0,00 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 0 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Těsto: Ze všech surovin zpracovat těsto, rozdělit ho na 2 části (asi 2/3 a 1/3) a dát ztuhnout, nejlépe do mrazáku.Těsto může v mrazáku zůstat i více dní.Větší část…
Okurku a papriky nakrájíme na kostičky.Rajčátka na poloviny až čtvrtiny. Sýr na kostičky.Přidáme olivy, 1 PL octa, špetku soli a pepře a osladíme tekutým sladidlem pro…
Někdy je potřeba si ten život osladit, a to i v případě, že máme dietní omezení. S tímto moučníkem však výjimečně zhřešit můžeme. Jemný piškot je doslazen umělým…
Uvaříme si silnou černou kávu a přidáme do ní malinko sladidla, lžíci rumu a kapku aroma, necháme vychladnout. Vyšleháme si pomazánkové máslo se sladidlem, přidáme lžíci…
Vykrajuji zvonečky, slepuji dia marmeládou, polévám dia polevou a zdobím nadrobno nasekanými dia žele bonbony
1. Tyčinky Dianella Banana nastrouháme na hrubém struhadle. Polohrubou mouku prosejeme s práškem do pečiva. Vejce rozšleháme se smetanou a olejem a poté do směsi…
Mléko si ohřejeme zhruba na 55 - 60°C a rozpustíme v něm sypkou želatinu a sladidlo. Dala jsem tabletové, co se dává do kávy a čaje. Můžeme použít i sypké, to si můžeme…
Suroviny na těsto vymícháme pečlivě do hladka. Pokud je to příliš tuhé a husté zředíme trochou mléka, aby šlo těsto dobře rozetřít na pekáč.Na náplň vyšleháme vše kromě…
Proč jíst rajčata? Krásně se po nich opálíte a ještě vám vyčistí tělo od toxinů
Lucie Borhyová má doma vždy navařeno: Nejraději připravuje moravského vrabce se špenátem, na pečené kuře používá fígl
Vídeňská káva Einspänner: Vznikla jako káva pro kočí na zahřátí, výborná je ale i ledová