Zmrzlina lesní směs
Recept ještě nebyl hodnocenNejdříve si opražíme na suché pánvi oříšky.Když jsou opražené přísypeme cukr a obalíme je v karamelu.Musíme rychle míchat a nenechat tam dlouho,aby to nezhořklo…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 185 kJ / 44 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 0,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,50 g |
Tuky | 0,60 g |
– nasycené | 0,05 g |
– nenasycené | 0,39 g |
–– mononenasycené | 0,09 g |
–– polynenasycené | 0,30 g |
––– omega 3 | 0,22 g |
Vláknina | 3,40 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 7,50 g |
– cukry | 7,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Nejdříve si opražíme na suché pánvi oříšky.Když jsou opražené přísypeme cukr a obalíme je v karamelu.Musíme rychle míchat a nenechat tam dlouho,aby to nezhořklo…
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř