Višňové řezy s tvarohovým krémem a pudinkem
Recept ještě nebyl hodnocenFantastický svěží koláček, který je obohacen o višně. Višně jsou asi nejlepším ovocem, jaké nám příroda může dát. S tvarohovým krémem, který potlačí jejich kyselost, se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Fantastický svěží koláček, který je obohacen o višně. Višně jsou asi nejlepším ovocem, jaké nám příroda může dát. S tvarohovým krémem, který potlačí jejich kyselost, se…
Mozzarellu nastrouháme, šunku a oloupanou cibuli nakrájíme na drobno.Všechny suroviny postupně spojíme a umícháme. Je-li pomazánka moc hustá, zředíme kapkou smetany nebo…
Tvarohové knedlíky v sobě spojují dvě naše úžasné suroviny – tvaroh a první jahody v sezóně. Ale ovocné knedlíky s různou náplní nás mohou provázet celé léto. Zda na…
Připravte tyto úžasné řezy s lahodným nepříliš sladkým krémem. Polijte složený dezert polevou s použitím cukerného rozvaru. Poleva vytvoří křupavou čokoládovou…
Připravte tyto úžasné řezy s lahodným nepříliš sladkým krémem. Polijte složený dezert polevou s použitím cukerného rozvaru. Poleva vytvoří křupavou čokoládovou…
Řízný křen je mnohdy doplňkem k pečeným masům a jiným chlapským pokrmům. Můžeme jej však smíchat s jemnou zakysanou smetanou a připravit tak ideálně vychucený dip ke…
V létě by při přípravě dezertu byla škoda nevyužít široké nabídky sezónního ovoce. Tento dort připravíme z piškotu, který posypeme čerstvými jahodami a malinami, a…
Segedín je jedním z nejoblíbenějších druhů gulášů. Najdeme v něm kousky masa restované na paprice a kmínu, které doplníme křupavým zelím a jemnou zakysanou smetanou.…
Osvěžující polévku z mladého zelí zvládne uvařit i naprostý začátečník v kuchyni. Polévka nám nabídne dokonalé spojení křupavého zelí, jemné smetany a kyselého octa. A…
Krevety jsou, jako zástupci mořských plodů, u nás nejsnadněji dostupné. Jejich příprava je velmi snadná, do tohoto receptu je postačí lehce povařit. Na koktejl pak jen…
Lahodnou směs šťavnatých kousků masa a dušené zeleniny podáváme polévanou ochucenou zakysanou smetanou. V jídle si vychutnáme mnoho chutí, které spolu dobře ladí.…
Nízkosacharidové Low Carb dezerty se v zásadě neliší od standardních, jen bílou mouku nahradíme mandlovou a kokosovou a použijeme low carb sladidlo. Křehké těsto, náplň…
Zahřejte se a potěšte své smysly hustou zeleninovou polévkou. Tento vydatný pokrm spojuje různé druhy čerstvé zeleniny, které dohromady vytvářejí bohatou a lahodnou chuť…
Pokud vám zbylo grilované maso a nevíte co s ním, použijte ho do jemně nasládlé dýňové omáčky, která se tak stane skvělým snadným obědem či večeří. Vašim strávníkům se…
Toto rychlé a chutné jídlo spojuje šťavnaté kuřecí maso s výraznou chutí koření a jemností smetany. Je skvělou volbou pro všední večeře, kdy potřebujete rychle připravit…
Díky rozmixovaným bramborám a smetaně je tato polévka pěkně krémová, zároveň v ní ale najdeme kousky pórku a křupavou slaninu, která dodá zajímavý kontrast. Jemnou chuť…
Vegetariánská verze oblíbeného pokrmu Stroganoff vás překvapí svou výraznou chutí. Díky čerstvým lesním houbám je omáčka opravdu lahodná a absenci masa v tomto případě s…
Kynuté knedlíky se závějí cukru na povrchu, omaštěné a dozdobené dle chuti rozzáří oči vašich strávníků. Malých i velkých. Nemáte obvyklé ovoce do náplně? Nevadí, zkuste…
Velmi snadná krémová polévka z růžičkové kapusty vás překvapí svou lahodnou chutí. Příprava je velmi rychlá, polévka je hotová do 20 minut a určitě vám zachutná. Pokud…
Pečené rizoto s červenou řepou je sice časově trochu náročnější, ale samotná příprava je velmi jednoduchá. Rizoto má úžasnou barvu, a už jen díky ní se člověku sbíhají…
Maso nakrájíme na proužky a napícháme ho na špejle.Takto udělané špízy naskládáme do nádoby, posypeme je kořením gyros a polijeme olejem (nejlepší je olivový, ale…
1. Podle návodu na obalu uvařte oba pudinky a nechte je zchladnout. 2. Mezitím udělejte těsto: žloutky utřete s cukrem doběla. Mouku smíchejte s práškem do pečiva a…
Celý květák uvaříme ve slané vodě téměř doměkka, necháme důkladně vykapat a vystydnout. Mezi jednotlivé růžičky nacpeme hranolky ze slaniny, sýrů, šunky, salámu.V misce…
Cuketu nakrájíme nebo nastrouháme na tenké plátky. Osolíme ji, vložíme do sítka a necháme 1/2 až 1 hodinu vypotit. Mrkev nastrouháme nahrubo a dáme do misky.Cuketu…