Ostrá asijská polévka s nudlemi a zastřeným vejcem
Recept ještě nebyl hodnocenOčištěnou cibuli a rajčátka nasekáme na drobné kostičky, zázvor a česnek nastrouháme najemno.Do rozehřáté wok pánve (nebo hrnce) dáme olej a srirachu, přidáme cibuli,…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Očištěnou cibuli a rajčátka nasekáme na drobné kostičky, zázvor a česnek nastrouháme najemno.Do rozehřáté wok pánve (nebo hrnce) dáme olej a srirachu, přidáme cibuli,…
Očištěné a osušené paličky osolíme a naložíme do marinády, kterou získáme smícháním všech surovin v uzavíratelné misce. Misku zvolíme přiměřeně velkou, aby maso bylo…
Matěj Ruppert prozradit tajnou přísadu, kterou používá při vaření a vysvětlil, proč je doma v kuchyni tak spokojený
Pět slavných jídel a tajemství jejich názvu: Palačinky crêpe Suzette na počest královy milenky, steak Wellington podle vojevůdce
Jak na rychlé kysané zelí ze sklenice: Příprava se dá zvládnout v pohodě i v panelákovém bytě. Ta chuť za to rozhodně stojí