Kuřecí kuličky se špagetami a rajčaty
Recept ještě nebyl hodnocenŠpagety miluji děti i dospělí. Verze těstovin s omáčkou z čerstvých rajčat s bylinkami je velmi osvěžující. Podle našeho receptu připravíte skvělé letní jídlo. Ať již…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Špagety miluji děti i dospělí. Verze těstovin s omáčkou z čerstvých rajčat s bylinkami je velmi osvěžující. Podle našeho receptu připravíte skvělé letní jídlo. Ať již…
Květák nejenže dobře chutná, ale navíc je skvělým zdrojem vitamínů, draslíku a vápníku. V kombinaci s fazolemi, jarní cibulkou, zapečený pod sýrovou krustou chutná tak…
Mleté maso osolíme, opepříme, přidáme vejce, je-li potřeba trochu strouhanky a lístky bazalky.U paprik odřízneme vršek, vyjmeme semeník a naplníme je připraveným masem…
Sírovec žlutooranžový je znám také jako choroš a je dost opomíjenou houbou. Přitom má jemnou chuť a vůni. Jeho příprava není nijak složitá. Mladé plodnice jsou vhodné…
Na pohled efektní a na chuť příjemná varianta přípravy kuřecích paliček. Aneb maso i příloha v jednom. Vyzkoušejte náš recept třeba na dětskou oslavu. Roztomilé paličky…
Obměna přípravy tolik oblíbených cuket se ukrývá v náplni vykrojených středů. Můžete do nich schovat dobroty podle vlastních chutí, nebo se inspirovat v tomto receptu a…
Plněné kuřecí kapsy s lahodnou sugo omáčkou jsou výborný recept na nedělní oběd. Náplň ze sýra a slaniny ovoní maso, trojobal uchová roztavený sýr uvnitř pokrmu. S…
Jste-li milovníci výrazných sýrů, neváhejte a zkuste tento recept. V trojobalu ukrytý plátek jemného kuřecího masa s šunkou a sýrem, smažený do křupava bude rychle…
Patizon je jedním z druhů dýně, jeho příbuzný je například cuketa. Tato zelenina je vhodná zvláště při hubnutí, proto se tyto zeleninové řízky nesmaží, ale pečou v…
Sezona houbaření je s hezkým podzimem v plném proudu. Svůj bohatý úlovek tak můžete zpracovat za doprovodu tohoto receptu, kdy dušené houby orestujete s mletým masem a…
Křupavé bramboráky ochucené majoránkou a česnekem jsou oblíbenou klasikou. Zkuste tentokrát do těsta přidat kefír a bramborák doplnit o kousek Romaduru. Jistě si…
Smažený hermelín je oblíbená klasika. Zkuste si ho tentokrát připravit trochu jiným způsobem. Smažené placičky ze strouhaného hermelínu, žampionů a brambor v jednoduchém…
Řízky všichni milujeme, můžeme je připravovat na 100 způsobů a vždy si pochutnáme. Zde jsou navíc plněné vaječnou směsí uzeného, žampionů a hořčice. Přílohu můžete volit…
Řízky v jakékoliv podobě má rád snad každý. V tomto receptu jsou plátky kuřecích prsou marinované v jogurtu s česnekem, zázvorem a citronovou šťávou. Jako přílohu k nim…
Není nad pořádný silný vývar. Pokud chcete vývar pozvednout o level výš a nudličky vám jako zavářka přijdou okoukané, knedlíčky jsou jasná volba. Tyto drožďové jsou…
Kuřecí prsa nakrájíme na menší kousky a osolíme je.Obalujeme je v rozšlehaném vajíčku a kokosu smíchaném se strouhankou.Stejně obalíme i banán nakrájený na kolečka.Vše…
Není pravidlem, že řízky musí být jen z masa. Vyzkoušejte křupavé řízky z kedlubny, jejichž chuť vás určitě příjemně překvapí. Plátky jsou navíc potřené křenem, který…
Někdy není mnoho času na zdlouhavé přípravy jídla. Přitom existuje více pokrmů, kde pouze z několika surovin vykouzlíte výborné syté obědy či večeře. Recept na flíčky s…
Příprava tohoto dezertu je velmi jednoduchá. Na rozválené listové těsto položíme nastrouhanou hrušku a nakrájený banán. Příjemnou chuť a krásnou vůni dodá závinu skořice…
Kapří maso nemusíte připravovat pouze o vánocích. Dobrou rybu připravíte podle našeho receptu snadno. Ať již budete hranolky smažit nebo péct, nezapomeňte je doplnit…
Mleté maso dáme do mísy, okořeníme, přidáme 1 vejce, 2 housky namočené v mléce, 2 balíčky tvaružků nakrájených na kostičky a dobře spojíme.Nakonec vmícháme nadrobno…
Cukrová poleva vonící rumem, co připomíná rampouchy, překrývá kostky ořechového těsta slepeného lahodným máslovým krémem s kávovou příchutí. Symfonie chutí, která se…
Mezi tradiční zvyky patří, že se svatební koláčky pečou do výslužky. Malými koláčky se naplní papírový košíček a podle počtu svobodných v rodině se dává počet rohových…
Gremolata(da) je italské bylinkové "ochucovadlo" z jemně nasekané plocholisté petržele, citronové kůry a česneku. Skvěle se hodí k dochucení pikantní omáčky doplněné…
Jak na výbornou jablečnou žemlovku, aby byla uvnitř vláčná a na povrchu křupavá: Pro dokonalý výsledek to chce jeden krok navíc
Fantastické nakládané ředkvičky nahradí nakládačky. Jak postupovat, aby byl výsledek perfektní?
Influencer Ostravsky Gastrošef o svém vaření: Úsměv na hubach, jednoduche recepty a legraca, to je hlavni, říká