Mletý řízek se sýrem a cuketou "Holanďan"
Recept ještě nebyl hodnocenKřupavý mletý vepřový řízek je doplněný nejen o dávku sýra, ale ještě o svěží strouhanou cuketu. Ta přidá tomuto řízku ještě další jemnost a šťavnatost. Jako příloha se…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Křupavý mletý vepřový řízek je doplněný nejen o dávku sýra, ale ještě o svěží strouhanou cuketu. Ta přidá tomuto řízku ještě další jemnost a šťavnatost. Jako příloha se…
Křupavý mletý vepřový řízek je doplněný nejen o dávku sýra, ale ještě o svěží strouhanou cuketu. Ta přidá tomuto řízku ještě další jemnost a šťavnatost. Jako příloha se…
Brambory jsou skvělou surovinou pro přípravu slaných i sladkých jídel. Z uvařených nastrouhaných brambor tak připravíme lahodné knedlíky plněné švestkami. K podávání pak…
Bramboráky jídlo oblíbené napříč generacemi neodmítne nikdo. Jsou v každé rodině trochu jinak ochucené, trochu jinak tvarované, ale výsledkem musí být vždy zlatavá…
Chcete ochutnat chřest jinak než s holandskou omáčkou? Vyzkoušejte ho obalit v trojobalu a osmažit. Křupavý chřest je výtečný jako rychlá večeře podávaný s čerstvým…
Osmažené kuřecí biftečky podáváme s výbornou omeletou ochucenou čerstvými zelenými bylinkami, ve které se skrývá uvařený chřest. Jako příloha se hodí například šťouchané…
Tofu je univerzální potravina, kterou lze využít do mnoha pokrmů. Uzené tofu má oproti běžnému výraznější chuť. V kombinaci s aromatickým medvědím česnekem, osmažené v…
Upečte velikonoční nádivku v netradiční podobě, a to jako muffiny, které jsou plné bylinek a zelených oliv. Malé pečené košíčky můžete podávat samostatně a nebo jako…
Pokud nevíte, jakou buchtu připravit k nedělní kávě, vyzkoušejte tuto kombinaci kakaa s nakyslou rebarborou. Určitě zachutná všem vašim strávníkům a zaručeně ji nebudete…
Pomalu přichází sezona rebarbory a pokud tápete, co z ní připravit, pak vsaďte na koláč s ořechovým krémem a tvarohovou polevou. Jeho příprava je sice pracnější, ale…
Jednoduchá rychlá nádivka plná vůně a chuti medvědího česneku. Jarní bylinky, kopřivy, nebo třeba listový špenát dodají barvu a přiblíží po dlouhém sychravém zimním čase…
Sezóna chřestu v nejlepší kondici netrvá dlouho. Využijte skvělou jarní zeleninu a připravte si křupavé výhonky s přelivem z ochuceného másla a osmaženou strouhankou.…
Rebarborový koláč nemusí být jen s drobenkou navrchu, tato šťavnatá náplň se může skrývat i uvnitř. Nakyslá a jemně pikantí chuť rebarbory přímo vybízí k použití v…
Další z variací na oblíbené řízky je pro milovníky pikantních chutí kombinace vepřového masa a medvědího česneku. Maso marinujeme v červeném víně s ďábelským kořením a…
Pokud rádi měříte a vaříte, můžete si připravit tyto elegantní cibulky s maximální přesností. Zasypané ořechovou strouhankou, je můžete podávat jako malé jídlo, nebo…
V tomto zajímavém pokrmu najdeme spoustu různých chutí. Krátce povařený chřest zabalíme do balíčků z anglické slaniny a zapékáme zalitý vaječnou směsí se sýrem a chilli…
Medvědí česnek zužitkujete při přípravě spousty různých pokrmů. Co třeba takové krásně dozlatova usmažené bramboráky? Zelený jarní poklad jim dodá zajímavou chuť a…
Krabí tyčinky jsou v naší kuchyni stále populární. Můžete z něj připravit třeba i tyto smažené placičky. K nim podávejte vychlazený bramborový salát s rajčaty, baby…
Ulehčete si přípravu Velikonoc s mletou a jednoduchou velikonoční roládou. Tato lahodná pochoutka spojuje snadnou přípravu s vynikající chutí voňavého uzeného masa, sýru…
Tato zapečená brokolice se sýrem je nejen chutná, ale také plná vitamínů a minerálů. Pokrm v sobě spojuje křehkost čerstvé brokolice s bohatou chutí rozpuštěného sýra,…
Houbové řízečky ze strouhaných žampionů jsou bezvadný nápad, jak naučit na houby toho, kdo je nemusí. Dobře je prosmažte a podávejte s oblíbenou přílohou a tatarskou…
Houbové řízečky ze strouhaných žampionů jsou bezvadný nápad, jak naučit na houby toho, kdo je nemusí. Dobře je prosmažte a podávejte s oblíbenou přílohou a tatarskou…
Šťavnaté a lahodné závitky jsou na svátečním stole vždy vítány! Snadno se připravují a umožňují jejich náplně měnit podle chuti a fantazie. Masové závitky lze podávat s…
Připravte si lahodné pikantní karbanátky, obohacené o uzený sýr a medvědí česnek. Tato jedinečná kombinace přináší dokonalé spojení chutí, kde jemná pikantnost…
VIDEO: Kde mají v Praze nejlepší letní závitky? Nejlevnější za 99 Kč překvapily náplní, jinde to vypadalo jako ve fastfoodu
Salát pak choi skvěle ladí se zázvorem, česnekem i sójovou omáčkou. Předem marinovaný se hodí i na grilovačku
Bubble and squeak: Slavný britský pokrm z brambor a zbytků „co dům dal“ báječně chutná, je snadný na přípravu a navíc levný