Bylinkové karbanátky
Recept ještě nebyl hodnocenKlasika která nikdy neomrzí - přesně takové jsou karbanátky z mletého masa. Přidejte do nich čerstvé bylinky a užijte si tak jejich zajímavou chuť. Podávat je můžete…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Klasika která nikdy neomrzí - přesně takové jsou karbanátky z mletého masa. Přidejte do nich čerstvé bylinky a užijte si tak jejich zajímavou chuť. Podávat je můžete…
Kořeněná chuť vinné klobásy se kombinuje s jemně kyselým jogurtem, chutnými zeleninami a bylinkami. Zapečení v troubě dokonale zkaramelizuje klobásu a zeleninu,…
Připravte si rychlovku podle tohoto receptu. Smažené roličky zasytí a jsou hned hotové. Pro uklidnění svědomí přidejte ke smažené dobrotě pořádnou porci zeleniny.…
Pokud mají vaše děti rády nugety z fast foodu, zkuste jim je připravit doma. Nic složitého na přípravě není. Výsledek je mnohonásobně chutnější než zmiňované pokrmy. A…
Vaječný řízek s brambory je jednoduché a chutné jídlo. Jemně osmažený vaječný řízek doplněný vařenými nebo opečenými brambory je skvělou volbou pro rychlý oběd nebo…
Moučníky z listového těsta jsou velmi snadné. V tomto závinu si křehké listové těsto vychutnáme v neodolatelné kombinaci čokolády, čerstvých jahod a zajímavé náplně z…
Cuketu můžeme připravit na sto různých způsobů - jedním z nich jsou i tenké plátky cukety, přeložené a naplněné šunkou a sýrem. Takovéto "řízečky" pak obalené v…
Palačinky tradičně připravujeme zejména v jejich sladké verzi. V tomto receptu se však můžete inspirovat a připravit smažené palačinky plněné masovou směsí z vařených…
Ořechovo-čokoládový koláč s třešněmi je výjimečný dezert, který kombinuje bohatou chuť čokolády a ořechů s lahodnou svěžestí třešní. Je skvělou volbou pro všechny, kdo…
Vláčný koláč plný ořechů a a ovoce. Rychlá příprava pro všední den. Tuto sladkou dobrotu, si můžete dát ke kávě, nebo jako svačinku, když máte chuť na něco dobrého. V…
Za královnu mezi moučníky můžeme jistě považovat bábovku. Její vzhled a příchuť můžete vždy přizpůsobit. Tato bábovka je dvoubarevná, nadýchaná a plná rybízových kuliček…
Pasqualina je italský slaný koláč, který se v Itálii tradičně připravuje na Velikonoce, pochutnat si na něm ovšem můžeme kdykoliv během roku. Náplň připravíme z rukoly,…
Jedním ze sladkých pokrmů, které jsou u nás v oblibě, jsou ovocné knedlíky. V tomto receptu však nebudeme balit ovoce do těsta, nýbrž vytvoříme malé knedlíčky, které až…
Některé moučníky nám svojí přípravou dají zabrat, pak jsou tu však také ty, které máme raz dva hotové a pochutnáme si na nich s celou rodinou. Tím je tento perníkový…
Tato kombinace čerstvé cukety, brambor, kvalitní uzeniny a roztékajícího se sýra potěší všechny milovníky pečených jídel. Recept je snadný na přípravu a můžete ho…
Drůbeží játra patří mezi oblíbené vnitřnosti. Jsou snadno dostupné a na přípravu nenáročné. Přesvědčit se o tom můžete i v tomto receptu. Očištěná játra stačí zprudka…
Ptačinec žabinec je rostlina s bílými kvítky, která dokáže potrápit nejednoho zahrádkáře. Zároveň ale obsahuje mnoho vitamínů. Využijeme ji v karbanátcích plněných vejci…
Tento chutný koláč spojuje jemnost cukety s bohatou směsí šunky, sýrů a koření, čímž vytváří lehký a výživný pokrm ideální jako hlavní chod nebo přílohu. Bez mouky a…
Patisony jsou velmi zdravé a můžeme je připravit na mnoho způsobů. Skvělé jsou plněné mletým masem a zapečené v troubě. Podávat je můžeme s omáčkou z pečených rajčat a…
Pastýřská cuketa je zdravější verzí tradičního pastýřského koláče, kde se svěžest cukety snoubí s bohatou náplní a křupavou sýrovou krustou. Je snadná na přípravu a…
Dokřupava usmažené kouličky z květáku, kedlubny a mozzarelly, uspokojí všechny milovníky smažených pokrmů. Tyto netradiční kouličky vás překvapí svojí chutí. Podávat je…
Pokud si už nevíte rady, jak zužitkovat přebytek cuket, vyzkoušejte recept na nakládané cuketové karbanátky. Jsou velmi snadné na přípravu a chutnají podobně jako…
Pokud si už nevíte rady, jak zužitkovat přebytek cuket, vyzkoušejte recept na nakládané cuketové karbanátky. Jsou velmi snadné na přípravu a chutnají podobně jako…
Křupavý lilek z trouby je zdravou alternativou ke smaženým pochoutkám, která vás překvapí svou chutí i texturou. Plátky lilku pečené do zlatova jsou dokonalým spojením…