Pikantní vepřové kotlety podle Pohlreicha
Recept ještě nebyl hodnocenKotlety připravené podle mistra kuchaře, vyladěné do posledního detailu. Chuťově vyvážená kombinace bylinek a česneku povzbudí chuťové buňky a udělá radost všem…
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
Kotlety připravené podle mistra kuchaře, vyladěné do posledního detailu. Chuťově vyvážená kombinace bylinek a česneku povzbudí chuťové buňky a udělá radost všem…
Kuřecí stehna omyjeme, vložíme do hlubokého hrnce, zalijeme studenou vodou, přidáme bobkové listy, nové koření, sůl a vaříme minimálně 2 hodiny.Uvařené maso, bobkový…
Zapečený sýr s bílou plísní na povrchu je ryze gurmánská záležitost. Jak dělaná na slavnostnější a přitom velmi rychle připravenou večeři. Chuť ořechů a sladké omáčky na…
Vejce uvaříme natvrdo a necháme vystydnout. Pak je oloupeme a rozkrojíme na čtvrtky.Salát natrháme na menší kousky, rozdělíme do misek, přidáme vejce, cherry rajčata a…
Na oleji zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme vymačkanou vinnou klobásu, prudce ji opečeme za stálého míchání a rozmělňování vařečkou.Přidáme najemno nakrájený česnek,…
Dýně: Dýni rozpůlíme, vydlabeme semínka, a nakrájíme na centimetrové proužky. Ty pak oloupeme. Plech vyložíme pečicím papírem, poklademe jej dýní, kterou osolíme,…
Může být dezert smyslný? Pokud jde o tyhle maliny s jogurtem v čokoládě, pak můžeme říct ano. Nepečené hromádky mraženého jogurtu plného sladkých malin přelijeme…
Zeleninových jídel není nikdy dost! Rychlá úprava, zdravotní benefity pro trávení a vcelku rychlé zhotovení - to vše z nich dělá favority našich večeří i lehčích obědů.…
Kuřecí křídla zbavíme kostnatých koncových špiček (nevyhazujeme, použijeme při pečení k chuťovému zesílení výpeku). Křídla dále naporcujeme v kloubu ještě na polovic.V…
Lehký a na přípravu snadný salát s květákem a granátovým jablkem je zajímavou kombinací. Aby byl pokrm plnohodnotný, stačí do něj přidat quinou, která dodá na výživnosti…
Pesto je dobré mít vždy po ruce v lednici. S jeho pomocí připravíte spoustu snadných večeří, zužitkujete ho třeba k těstovinám, nebo na topinky. Vsaďte na štiplavou chuť…
Nejdříve si nakrájíme fenykl. Bulvu rozkrojíme napůl, vyřízneme tvrdé jádro, položíme rozkrojenou stranou na prkénko a krájíme na tenké nudličky. Rozhodně použijeme…
Pokud v létě s přáteli grilujete maso nebo zeleninu, máte připravený dresing a chybí vám ještě něco malého k zakousnutí, zkuste si připravit tyto pečené nové brambory s…
Krátké období vrcholné kondice chřestu se musí využít na 100% ! Připravte ho zapečený, přelitý jemnou holandskou omáčkou. Ani nebudete chtít přílohu jak je křehounký a…
Jeden z receptů na přípravu pesta z medvědího česneku, tentokrát se sušenými rajčaty. Příchuť pesta můžete obměnit různými přísadami např. ořechy, mandlemi, parmazánem,…
Salát ideální jako lehká večeře, nebo příloha k pečenému masu. Nabídnout ho můžeme i při letním grilování. Podáváme ho následně po dokončení přípravy, aby se zachovala…
Polévka příhodná pro jaro, plná typicky jarních surovin, a to chřestu, špenátu a medvědího česneku. Hotovou polévku podáváme s pošírovaným vejcem a dozdobíme chřestovými…
Králičí maso je v naší kuchyni hojně užívaným druhem masa. Zpravidla však potřebuje úpravu, která zachová jeho šťavnatost. Nasolené maso tedy pečeme podlité vývarem,…
Jemné maso z hovězích líček má výraznou chuť a pokud mu dopřejeme dostatek času v pomalém hrnci, bude chutnat opravdu báječně. Podáváme s výbornou šťávou ochucenou vínem…
Základem výborného jehněčího masa je spousta koření a marinování. Chuť jehněčího masa velice dobře vynikne, když jej připravíte za pomalého hrnce. Kýtu podáváme s…
Skvělou pomazánkou, kde není žádný mléčný výrobek, je tato veganská. Základ má z namočených kešu oříšků, které jsou adekvátní náhradou právě másel a sýrů. K nim dokonale…
Bílý chřest má příjemně nasládlou chuť. Nejvíce mu však sluší jednoduchá úprava. Postačí uvařit ve vodě a podávat se smetanovou omáčkou vonící po mandlích. Je to…
Quiche je francouzský koláč z křehkého těsta, který můžeme naplnit podle své chuti různou kombinací surovin. Dnes ho připravíme s vařenou brokolicí, kterou zalijeme…
Zeleninové těstoviny ve tvaru špaget podáváme s výborným jednoduchým pestem. To připravíme z aromatického medvědího česneku, kešu ořechů a parmazánu. Jídlo podáváme…